Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 5A388A16-EEFB-4EC7-8973-A813BEC2BFBB.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 52
  • EADF42F5-BB16-4A66-B6C4-F55FC1C79EFD.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 53
Ay hanımlar benim eşim çok takmaya başladı, bu da ayrı bir zormuş. Önceden o bana destek olurdu şimdi ben destek olmaya çalışıyorum sizinkiler nasıl karşılıyorlar bu durumları

İkinci Çizgi görünüyor canm yarın kan verebilirsin bence ☺
İnşallah bakalım malum virüsten dolayı hastanelerden çekiniyorum tekrar tekrar kan vermek istemiyorum 2-3 güne vereyim

Evet canim normal iyi ki acik olmussun benim hem icerden hem distan dikisim oldugu icin zorlandim iyilesme surecim uzadi allahtan o zaman evli degilmisim

Dün 11 ve 12. Gunlerin ovulasyon testini atmıştım koyuydu bugün ovulasyon testim silik ama yok gibi bu ne anlama geliyor 4 kere test yaptım gün içinde sivi alimina dikkat ettim. bilen varsa cevap verebilir mi ? 24 25 gunde bir adet oluyorum.

Eklentiler

• 20200329_154016.jpg
    200,5 KB · Görüntüleme: 26
  • 20200330_224024.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 22
Çift çizgiyi yakaladığın günden sonra silikleşmesi yumurtanın çatladığını gösterir, önemli olan silikleşmeyi yani çatlamayı yakalamak ve bu günlerde birliktelik yani çift çizgiyi gördüğün gün+silikleşmeyi gördüğün gün +devam eden iki gün daha öneriliyor. Eşinin sperm sayısı ve hızı düşük ise gün aşırı öneriliyor cnm

Hep algimizda hemen oluyor gibi kalmis o yuzden .Gercekler farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…