Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir arkadaş 30 günde bir oluyodu 19. Gün yumurtladı hamile kaldı ovulasyon testiyle. Dasmeer de su an hamile insallah. Ovulasyon gunu harici hamile kaldı testle takip ettiği halde.
Evet ya bende tam bunu düşündüm bugün yani bazen yumurtlama adete yakın günlerde bile olabiliyomuş öyle değil mi?

Bir arkadaş 30 günde bir oluyodu 19. Gün yumurtladı hamile kaldı ovulasyon testiyle. Dasmeer de su an hamile insallah. Ovulasyon gunu harici hamile kaldı testle takip ettiği halde.
Aa ben onu kaçırmışım baya ovulasyon sonrası mı oldu korunmadığını okumuştum ama Dasmeer

Kixlar
Aa ben onu kaçırmışım baya ovulasyon sonrası mı oldu korunmadığını okumuştum ama Dasmeer
kizlar tam cevabi haftaya alcm carsamaba inslah saglikla ilerlerse
Ben testte yumurtlmayi 2 yada 3martta gördüm yumurtam ogun catladi erkenden
Ama ben adet 5gun gecti beta 200cikti
Bence gec yumurtlama oldu yoksa erkenden ogrenirdim gibime geliyor ama emin degilim

Aslında

Aslında ben korunma nedir blmiyorum heray istediğim icin bebek
Normalde yumurtlama oncesi günü sonrasi girerdim busefr catladi gitti bembeyszoldu ovu kacgun baktim 3gun sonra iliksiye girdim onemsemedim yani

Nasipte olacağı varsa gününe bakmıyor canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…