- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Dasmeer diye hatırladım cnm iilk sayfaya bakıp etiket yap istersenNeden kaçtır yazıyorum kale alınmıyor
Burda hamile çıkan çok sayıda insan var. Bir arada görmek isteriz.
Listeyi kuran kardeşim acaba girmiyormu kuran kim idi bilmek istiyorum. Mesaj atıcam
Hemen çıkıyor 1 dakika sürmüyor çıkması aslında hamile olan biri yapsa onda nasil çıkacak merak ediyorumHemen cikti mi cizgi? Bende de cikti ama yarım saat kadar sonra
Süper canım tebriklerKizlar iyi aksamlaar burayada yazmak istesim batim 18 nisandi 19 unda lekelenme yasayinca mayis topigine gecmistim ama lekelenme yasamisim az once test yaptim yarin kan vermeye gidecegim .Eki Görüntüle 2623372
Cok tesekkur ederim darisi sizeeSüper canım tebrikler
AMİn inşallahCok tesekkur ederim darisi sizee
Yeni test ısmarladım gelince deneyeyim bariHemen çıkıyor 1 dakika sürmüyor çıkması aslında hamile olan biri yapsa onda nasil çıkacak merak ediyorum
Bat tarihin ne zamanYeni test ısmarladım gelince deneyeyim bari
Duzenli degil benim sıkıntı orada. Ortalama hesaplamıştım ona gore 32 gunde bir olarak 2 mayis ama 26 27 gunde oldugum da oldu. Simdilik beklemedeyim. Ya test önce gelecek ya kırmızılarBat tarihin ne zaman
Gelmez inşallah kırmızılarDuzenli degil benim sıkıntı orada. Ortalama hesaplamıştım ona gore 32 gunde bir olarak 2 mayis ama 26 27 gunde oldugum da oldu. Simdilik beklemedeyim. Ya test önce gelecek ya kırmızılar
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallahCok tesekkur ederim darisi sizee
Arkadaşım inanır mısın aynı şeyleri hissediyorum senleBenim bat 25 Nisan hiç te vakit gecmiyor evde iş bile yapasım gelmiyor ramazan üstü ya belli olaydı bu ay var mı yok mu. Ramazanda zor zaten ondan sonra Allah Kerim diyecem. Siteye girmeyeyim diyorum merak ediyorum benle aynı olanlar ne durumda beklemek ne zor ya arkadaşlar. Gece gece basıma agrı girdi. Belim ağrıyor her yerim ağrıyor sanki halsizim agresifimsu Müge anlıya cıkan kadın gibi başlicam birazdan beni gınayan benim köynemi giysin
Aynen cnm ya test yapmak istemiyorum yapmicam dedim dayanamadım aldım bugün yarınsabah yapmam inşallahArkadaşım inanır mısın aynı şeyleri hissediyorum senlegirsem olmuyor girmesem olmuyor hasta olacakmışm gibi belirtiler var kafamdan bi türlü atamıyorum düşünceleri nasıl günler geçecek bilsek
Test yapmadım bende sabaha yapsam mı diyorum bat beklesek mi kz ne yapsak bizden başka var mı yapmayanAynen cnm ya test yapmak istemiyorum yapmicam dedim dayanamadım aldım bugün yarınsabah yapmam inşallah
Beklemek daha iyi aslında negatif cıkarsa daha bata var diye umut bağlicaz ne bilim yani yinede 3 gün kala öğrenenler de varTest yapmadım bende sabaha yapsam mı diyorum bat beklesek mi kz ne yapsak bizden başka var mı yapmayan
Gerçekten karşımda bir ayna var gibi bende aynı şekildeyim İnan evi bile eşime süpürttümBeklemek daha iyi aslında negatif cıkarsa daha bata var diye umut bağlicaz ne bilim yani yinede 3 gün kala öğrenenler de varbasım ağrıyor ilaç içmiyorum aman belki vardır dolap indircem temizlik fln aman belki vardır hele durayım diye diye ramazan geldi ya Allah sonumuzu hayır etsin inşallah regl olacaksak gecikmeden hemen olmak istiyorum. Yok olmayacaksamda belli olsun istiyorum
Cnm ben denedim sabah ilk idrarla denemeyeyim dedim amman ne olacak diye yapıverdim yok maalesef boşa beklemim artık bata 3 kalmış zaten olsa cok silik te olsa cıkardıGerçekten karşımda bir ayna var gibi bende aynı şekildeyim İnan evi bile eşime süpürttümherşeyi bekletiyorum hasta olacakmışım gibi belirtiler var ama hastalıkla hemen hemen aynı belirtiler diye yazıyor arkadaşlar hiç bi fikrim yok kararsızım baya bende denesek çok mu üzülürüz acaba test
Canım hayırlı olsun sağlıcakla al bebişini kucağınaCok tesekkur ederim darisi sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?