NİSAN AYI AŞILAMA

zeyyneppd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
17
1
1
31
Merhabalar 7 nisan da kontrolum vardı 22 ve 18mm 2 yumurtam oluşmuş o gün akşam çatlatma iğnesi vuruldum 9 nisan 11:30′da aşılamam oldu. Aşılama günü ultrasonda bakmadı çatlamışmı diye eşimden alınan örnekle ilgili labaratuvar bilgi vermedi. Ameliyattaymış bi 20 dk civarı doğumhanede doktoru bekledim. Tüm bunlar beni gerdi. İlaç da kullandırmadı çoğu kişi progesteron fitil kullanıyormuş. Aşılamadan sonra 12. Gün yani bugün adet oldum bize 7 sinden sonra ilişkiyide yasak dedi. Merak ettiğim şu; ben çatlatma iğnesini yapana kadar yumurtam çatlamış olabilirmi sonuçta 24 saat yaşıyor. Eğer öyle olduysa boşuna para vermiş oldum hayal kırıklığıda cabası

Genelde aşılama yaparken bakmıyorlar yumurta çatlamış mi diye maalesef bakanda duydum ama bana da bakilmamıştı ama zaten aşılama şansı %10-15 gibi.

Genelde aşılama yaparken bakmıyorlar yumurta çatlamış mi diye maalesef bakanda duydum ama bana da bakilmamıştı ama zaten aşılama şansı %10-15 gibi.
Evet öyleymiş bizim bir buçuk yıl civarı olmuyordu aşılamada umutlanmıştım bugün maalesef hayal kırıklığı oldu

Merhaba, bende geçtiğimiz ay aşılama oldum tutmadı maalesef, bu ay ikinci aşılamayı olacağım. Aşılama yapılırken hemşire göbeğimden ultrason ile doktora yumurtayı gösterdi o şekilde işlem gerçekleşti. İşlemden sonra da doktorum duphaston kullandırdı, regl olunca bıraktık ilacı. 2. aşılamayı denerseniz doktorunuza bunları sorabilirsiniz. Umarım en yakın zamanda güzel haberler alırsınız

Sordum aslında biraz çıkıştı gibi oldu değiştirmeyi düşünüyorum. Dünyanın hiçbir yerinde bakılmaz ultrasonla tekrar dedi

Benim şuan gittiğim hastanede bakıyorlar ultrasonla ama 5 yıl önce aşılamayla bir kızım oldu o zaman bakmamislardi. Yumurtamın catldigini anladım ben bacağa vuran bir kasık ağrım oldu.

Evet öyleymiş bizim bir buçuk yıl civarı olmuyordu aşılamada umutlanmıştım bugün maalesef hayal kırıklığı oldu
İlk denemense bir daha dene istersen benim 3.aşılamam olacak. Biri pozitif biri negatif oldu şimdi yeniden deniyorum ama doktor bana da progestan verdi diğer 2 asilamamda da

Sordum aslında biraz çıkıştı gibi oldu değiştirmeyi düşünüyorum. Dünyanın hiçbir yerinde bakılmaz ultrasonla tekrar dedi
İçinize sinmiyorsa sürecin en basında değiştirmenizi öneririm. Çok hassas süreçler insan doktoruna bazı şeyleri sorabilmek istiyor hakkı olarak. Bende doktorum tarafından arada tersleniyorum ancak ameliyat vb tüm tıbbi geçmişime hakim oldugu için değişime cesaret edemiyorum.

Benim şuan gittiğim hastanede bakıyorlar ultrasonla ama 5 yıl önce aşılamayla bir kızım oldu o zaman bakmamislardi. Yumurtamın catldigini anladım ben bacağa vuran bir kasık ağrım oldu.
Benim öyle bir ağrım olmadı ya da ben hissedemiyorum

İlk denemense bir daha dene istersen benim 3.aşılamam olacak. Biri pozitif biri negatif oldu şimdi yeniden deniyorum ama doktor bana da progestan verdi diğer 2 asilamamda da
Bu ay ara veriyorum bidaki ay belki başka bir doktorla devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…