• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan Ayakkabısı için yardımmm

DuYgGU

Evli,Mutlu,Okullu...
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
695
0
96
İstanbul
Arkadaşlar petrol mavisi nişanlık diktiriyorum kabarık bi model
altına ayakkabı olarak sizce ne gider?
hihoyyyt

canım o renk ayakkabılar bulabilirsin ama krem abiye bir ayakkabıda hoş olabilir

bence gümüş rengi ayakkabı iyi gider. hem sırıtmaz hem de gümüş her renk elbiseye yakışıyor yahu

cnm petrol mavisi bir ayakkabı çok hoş durmaz kıyafetin üstündeki işlemeler ne renk ise ona göre bir seçim yapabilirsin

kesinlikle gümüş..diğer renkler boğar ya da altta alakasız bi şekilde durur...

Taşlı gümüş bir ayakkabı olabilir, benim elbisem de petrol mavisiydi (yeşile çalan yanar döner bir kumaştı) ayakkabılarım da taşlı ve gümüş rengiydi; Kemal Tanca'dan almıştım, açtığım konularda var görebilirsin.

Kolay gelsin & mutluluklar...

aslında elbisein rengini görsek de ona göre yorum yapsak daha iyi olur ama eğer elbisende gümüş renkli taşlar varsa ayakkabın tabiki gümüş renk taşlı olmalı, ama eğer elbisede bişi yoksa o zaman dore - altın sarısı - bi ayakkabı ve ona uygun diğer aksesuarlar da çok şık durabilir

bak mesela burda mavi ve gümüş kombinasyonu var boshayallersmile

lacivert3a.jpg

bak mesela burda mavi ve dore kombinasyonu var boshayallersmile

Son düzenleme:
Bencede maviye gümüş yakışır, yani lame tercih etmelisin.
Dore morda güzel duruyor mavide sanmıyorum..
Birde arkadaşlar kesinlikle platform tabanlı ayakkabılar tercih edin çok rahat oluyor, ben nişanda o kdr hoplayıp zıplamama ramen ayakarım gayet rahatttı, düğüne de öyle yaptırıcam şimdi :)

gdmt mavi ve gümüş kombinasyonu hoşuma gitti
ayakkabılarada bayıldım çok teşekkürler

benim parliament mavisiydi elbisem, aynı renk çok güzel bir ayakkabı bulmuştum ama elbiseyi aldığım yerdeki kızlar boğar diyince gümüş rengi almıştım. elbisemde de gümüş rengi taş vardı göğüs kısmında.

tam olarak rengi anlamadım ben.. petrol mavisi mi yoksa arkadasın koydugu resimlerdeki gibi elektrik mavisi mi..
elek mavisi ile lame
petrol mavisi ile(yeşile çalar) dore öneriyorum

Back