- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.821
Hadi inşallah bebiştir canımnasip bu işler yumurtlamanı belki kaçırdın belki sana göstermedi, gün gün de takip ettin ama olacağı varsa olur inşallah kuzum. Test yapınca yaz buraya. Merak ettim. İnşallah güzel haberlerini alırız ben de o silik çizgiler hiç ama hiç çıkmadı bugüne kadar. O bile birşeydir
Ya hahahah planın güzelmiş tedavi vs yapmayacaksın deüil mi bu ay. Yani yumurtlama tarihimi bilmediğim için regli de hesaplayamıyorım tam ama. Sabah çok karnım ağrıdı aniden geçti gitti yineCanım gecitiysen kasette çıkması lazım ama geç döllenme olabilir. Adetin yoksa bence bebiş olabilir. Kaset teste bi haftada düşeni de duydum. Bekleyelim bakalım ... Ben de hiç birşey yok walla kuzum. Yumurtlayayım diye bekliyorum. Bu hafta yumurtlama haftam sonrasındaki 2 haftada da kendimi hamile sanarak geçiririmşimdilik planım bu kadar
Rica ederim canımAnladım canım teşekkür ederim yardımın için
Maşallah maşallah sanaYa hahahah planın güzelmiş tedavi vs yapmayacaksın deüil mi bu ay. Yani yumurtlama tarihimi bilmediğim için regli de hesaplayamıyorım tam ama. Sabah çok karnım ağrıdı aniden geçti gitti yinene bebek var ne regl var
Testim canımYa hahahah planın güzelmiş tedavi vs yapmayacaksın deüil mi bu ay. Yani yumurtlama tarihimi bilmediğim için regli de hesaplayamıyorım tam ama. Sabah çok karnım ağrıdı aniden geçti gitti yinene bebek var ne regl var
Pike çok yaklaşmış kuzum. Ben de muhtemelen bayramı es geçer başlarım tedaviye ammmaaaTestim canım
He geçti kuzum 2 gün geçti. Ovuda pik vs görmedim ya da kaçırdım o yüzden pek beklemiyorum aslında ama doktora sordum kan ver dediCanım ben gördüm çizgi adetin geçti mi ? Kaçırmışım orayı ben
Ee kız çizgi var bunlarda ya. Kız kan var aaaa ben heyecanlandım şuanPike çok yaklaşmış kuzum. Ben de muhtemelen bayramı es geçer başlarım tedaviye ammmaaa
Kan ver canım bence veya çizgi koyulaşacak mı yarını da bekleyelim.He geçti kuzum 2 gün geçti. Ovuda pik vs görmedim ya da kaçırdım o yüzden pek beklemiyorum aslında ama doktora sordum kan ver dedi
Ya test yaptım bidaha negatif geldi o arada da kan vermiştim boşa verdim sanırımEe kız çizgi var bunlarda ya. Kız kan var aaaa ben heyecanlandım şuanbaya çizgi var orda. Kuruma da olabilir bebişte. İkisine de çok benziyor. Ben sanırım bayram öncesi rahim filmi isticem doktorumdan.
Bakalım çektir de kafan rahatlasın canımEe kız çizgi var bunlarda ya. Kız kan var aaaa ben heyecanlandım şuanbaya çizgi var orda. Kuruma da olabilir bebişte. İkisine de çok benziyor. Ben sanırım bayram öncesi rahim filmi isticem doktorumdan.
Ozaman ver canım bizle de paylaşa merak etti. ŞimdiHe geçti kuzum 2 gün geçti. Ovuda pik vs görmedim ya da kaçırdım o yüzden pek beklemiyorum aslında ama doktora sordum kan ver dedi
Sonuç çıktı mı canım?Ya test yaptım bidaha negatif geldi o arada da kan vermiştim boşa verdim sanırımdoktor kan ver drdi gerçi. Eczacıya göstersim negatif bu dedi
Canım çatlamadan sonra 14 say. Anca düşüyor olabilir idrara. Umarım bebeğin seninledirBende Heyecanlandım umarım kanda pozitifi gürüp bizlere umut olursun. İdrarda negatifi Gören mutsuz anne adaylarıı olarak.
Pik 19 Mayıs
Catlama 20 Mayıs..
Bat 3 Haziran
İdrarda Beta :Negatif
Canım benim döngüm 24 gün. 7. Günde de yumurtladığım oldu 14. Günde dee. Değişkenlik gösterebiliyorkizlar merhaba umarim hepimiz buraya hamiş hamiş mesaj atarsiniz.
benim ovu testlerim. bugün adetimin 11inci günü 29-30 günde bi adet görüyorum. bana cok erken pik oldu gibi geldi.
Negatif yine kuzumOzaman ver canım bizle de paylaşa merak etti. Şimdiinş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?