- 17 Ocak 2009
- 950
- 0
- 316
- Konu Sahibi YeniBahar27
-
selam kimse kalmamış buralarda bu gece bende hamileyim nagihan yapıyodu sanırım listeyi 5 nisandı tarihim. 2 nisanda normalde adet olmam gerekirdi. olmayınca 3 nisanda doktora gittim .kan testi istedi. yaptırdım 37 çıktı sonuç .bu değerlere göre hamileymişim. ama doktor değerler yükselmezse dış gebelik olabilir dedi. ben geçen senede dış gebelik geçirmiştim.son anda farketmişlerdi ölümden döndüm. şimdi daha temkinliyim o yüzden.dua edin inş. bu sefer her şey yolunda gider. ben ve bebiş isteyen herkes kavuşuruz mucizelerimize
canım yap hadi ne bekliosun :)) bekliorum sonucu inşallah çift çizgidir hadiiii
ya canım bide benim asıl korkum şu;4 ay öncede testte pozitifi gördüm sevinçten havalara uçtum doktora gittiğimde ise boş gebelik olduğunu öğrendim.şimdi pozitif çıksa bile daha çok korkcam.
Canım her işte bir hayır vardır korkma.Herşey Allahın izniyle : ) meraklandım yaa testi yapınca haber ver ama
canım naber,test yaptım sonuç negatif malesef,moral,umut sabır sıfırrrsenağlama
Canım üzülme ya nolur bak ben bu ay yumurtlama testi almıştım şansımı arttırmak için. Sende bu ay al bi dene umudunu yitirme. Hamilelerin duaları kabul olurmuş özellikle senin için dua edicem. Ama kendini böle yıpratma kafanı boşalt bi rahatla.
Kızlar bi meşgale bulun kendinize unutuyo insan ben bu ay gittim eminönünden kendime taşlar, bocuklar moncuklar aldım onlarla ayna çerçeveleri falan süsledim kafamı boşaltmak için çok faydası oldu.
Canım her işte bir hayır vardır korkma.Herşey Allahın izniyle : ) meraklandım yaa testi yapınca haber ver ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?