- Konu Sahibi YeniBahar27
-
selam kimse kalmamış buralarda bu gece bende hamileyim nagihan yapıyodu sanırım listeyi 5 nisandı tarihim. 2 nisanda normalde adet olmam gerekirdi. olmayınca 3 nisanda doktora gittim .kan testi istedi. yaptırdım 37 çıktı sonuç .bu değerlere göre hamileymişim. ama doktor değerler yükselmezse dış gebelik olabilir dedi. ben geçen senede dış gebelik geçirmiştim.son anda farketmişlerdi ölümden döndüm. şimdi daha temkinliyim o yüzden.dua edin inş. bu sefer her şey yolunda gider. ben ve bebiş isteyen herkes kavuşuruz mucizelerimize
kızlarrrrrdün sabah test yaptım ve hamileyimmm.
rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.sizler için de dua ediyorum.
Kızlarrrr Selam herkeseeee BUgün test yaptım ikinci çizgiiyi gördüm hamileyimm :))ama yinede içimi rahat ettirmek için kan testi yaptırdım 5 te sonucunu alıcam.
1 hafta önce burda yazmıştım moralim çok bozuk olmıcak sanırım bu iş test yaptım negatif demiştim buhranlardaydım. Demetcimde bana belki geç döllenmedir üzülme demişti. Beni burdan rahatlatan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Tüm dileklerim sizinle Allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin hepinize. Öpüyorum sizlerii.
seni kutlarım canım ya :teytey:tebrikler allah kucağına almak nasip etsin:ecrin_bebek: a kızıyorum ya herkes hamile olmuyor böyle şaka şakadelikafaduldena.s.
Kızlarrrr Selam herkeseeee BUgün test yaptım ikinci çizgiiyi gördüm hamileyimm :))ama yinede içimi rahat ettirmek için kan testi yaptırdım 5 te sonucunu alıcam.
1 hafta önce burda yazmıştım moralim çok bozuk olmıcak sanırım bu iş test yaptım negatif demiştim buhranlardaydım. Demetcimde bana belki geç döllenmedir üzülme demişti. Beni burdan rahatlatan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Tüm dileklerim sizinle Allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin hepinize. Öpüyorum sizlerii.
derya birdahaki aya inşallah hamile kalırsın üzülme gerçi üzülünüyor ama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?