merhaba kızlarr
daha önce nişan alışverişine çıkıcağımı söylemiştim nişan alışverişi yapacaklara belki yararı dokunur detaylı anlatım şöyleeee :)
biz annem kv sevdiğim ve ben yani 4 kişi çıktık alışverişe. kv ve sevdiğim bizi evden alana kadar nereye gidiceğimizi bilmiyorduk. önce yenibosna daki kuyumcu kente gittik. inanın hiçbir şey yok birkaç kuyumcu var zaten başka hiçbi müşteri yok. vitrinlere bakarak ilerledik birkaç tanesini beğendim 7000 tl fiyat çeken yerler oldu.
daha sonra kapalıçarşıya gittik orada dolan dolan kuyumcukentteki aynı seti 3700 tl ye bulduk. ama o set benim bir türlü içime sinmedi. tam anlamıyla ok alalım diyemedim. derken bir altın kolye gördüm ve vuruldum. tam 5000 tl ye indirttik aldık. üzerinde de 1600 tl lik bir bilezik aldık. daha sonra alyanslarımızı aldık 2si 650 tl ye. şaşırmayın çünkü biz çok sade bi model belirlemiştik kafamızda dümdüz bakır rengi ince bir alyans. ama çok karizmatik duruyo özellikle sevdiğimin elinde :) Nazar
sonra mahmut paşa ya gittik, yürüye yürüye ayaklarımız koptu hepimizin. oradan gecelik sabahlık 6 parça takım beğendim. bu arada çok acaip bişey kv nin ve annenin yanında açık saçık gecelikler bakıyosun. en kapalısını aldım aslında aklım daha transparan olanlarda kalmıştı. yine oradan atlet külot takım aldı kv bana 2 takım. 6 adet külotlu çorap da aynı şekilde. daha sonra cevahir avm ye gittik. oradan ayakkabı aldık. herkes gülüyo ama ben baya bildiğin spor ayakkabı aldım.
napiyim ben klasik ayakkabı giyemiyorum
sevdiğime de terlik aldık.
tam herkes artık yorgunluktan bitmişken sevdiğimin acil bi iş durumu çıktı yarım bıraktık.
ertesi gün kv beni aradı sütyen bedenimi sordu.
aynı gün bana bir ceket, terlik ve kot aldık. sevdiğime de kot aldık. bu kez 2 miz çıkmıştık rahat rahat aldık
bu arada annem sevdiğime çorap eşofman takım atlet boxer gömlek traş makinası traş ürünleri filan aldı alıyor.
umarım unuttuğum bir şey yoktur :)
bu arada sanırım bana bir de parfüm ve makyaj malzemelerimin markasını sordu kv, onları da alıcaklar.
şimdilik gelişmeler böyleee kızlarr alışveriş delisi olduğumuz için biz kızlar en keyifli dönem buydu bencee :!6: