• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Alışverişi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

rainilk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
109
8
118
Kızlar bizim de 17.06.2013 de Nişanımız var.Çok büyük bir tören olmayacak ama evde de nişanlımın ailesi kalabalık olduğu için sığmayacağını düşündüğümüzden salon tutuldu.Hafta sonu alışverişe çıkıcaz nişanlım annesi falan.Ben ne alınacak hiç bilmiyorum.Annemde bana soruyor ne alıcaklarmış diye.Bu işin içinden nasıl çıkarım hiç bilmiyorum.Ben sorsam kayınvalideme hoş olmaz gibi geliyor.Nişanlım da konuşmamış hiç annesiyle bu konuda.Ne yapmalıyım sizce? Takı,alyans, kıyafet... neler alınmalı?Onlar mı belirler yoksa ben mi şunu istiyorum demeliyim?Kafam çok Karışık.

Eklentiler

• $assos-1-1-2-107-1275224327.jpg
    $assos-1-1-2-107-1275224327.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 396
tabikide bohcandaki esyalari sennde secme hakkin var bunu erkek arkadasnlada konusmalisin sonucta alinanlari sen kullanicaksn..

öncelikle allah tamamını verdirsin yeni nişanlı biri olarak bu halini çok iyi anlıyorum konuyu uzatmıyım hemen konularımı paylaşayım ki sanada fikir olsun detaylı anlattım

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-tepsisi/627289-gize-gelen-nisan-bohcasi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...san-tepsisi/627354-gizin-nisan-detaylari.html

Takip ettim konularını.Çok yardımın dokundu.İnsanın her şeyi hazır olsa bile illa bir telaş heyecan oluyor.Yoksa benim de kafamda yapacaklarım planlı ama :) stres hiç bitmiyor.

hayırlı olur inşallah..bende 19 mayısta nişanlandım bohçaya koyulacak eşyalara pek karışmadım sadece iç çamaşır ve pijama kısmında ben vardım..nişanda giyilecek kıyafet,alyans,küpe,tek taş :) bunların alışverişinede nişanlım ve ben çıktık..alışveriş benim açımdan çok rahat geçmişti..alışverişte neler alınacağı her yöreye göre değişiyor..bizde nişan elbisesinin yanında günlük kıyafette alınıyor..zaten emin ol kayınvaliden seni yönlendirir şunu alıcaz sen beğen falan der ;)

Back