Nişan Nişan alısverisi hakkında

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul
nişan alısverisinde neler alınır en gerekli olanlar nelerdir yani mesela nelerden kac adet aldırdınız sutyen takımı pijama vs gibi biz uzak oldugumuz icin ben online magazalardan begenip aldırıcam siz neler aldırmıstınız evlendikten sonrada isime yrasın istiyorum kullanmadıgım seyleri sırf adettir diye alıp bir koseye koymıyım mesela su tuylu terlikler kullanmam ama aldırmak sartmı bunları:26:

Son düzenleme:
gwencim hayırlı uğurlu olsun
ben hiç nişan alışverişi yapmadım ama bence kullanmayan şeyleri boşuna alma yaa
onun yerine daha kullanışlı şeyler alırsın boşuna para verme

canım o tüylüterlikler boşu boşuna masraf ne kullanıcaksan onu aldır.Geleneksel nişan alışverişi listelerine takılmayın bence.Pijamanı iç çamaşırını makyaj setini parfümünü aldırabilirsin onun dışında birşey ekleyeceksen bile bu şekilde kullanışlı şeyler olsun.Evde duruyorlar diğerleri.Şimdiden hayırlı olsun

tesekkurler
bende bu sekilde dusunmustum hep geceleik takımı falan alınır ama ben saten pijama hayatta giymem sırf adettir diyede almak istemiyorum ayrı ayrı begendiklerimi alıyım dedim ama bu seferde acaba bakmaya gelenler falan karsı tarafmı almadı gibi dusunsun istemiyorum :26:

Öncelikle hayırlı olsunn =) Bizde yaklaşık 1 ay önce çıktık alınanlar belli ama bence onlıne mağazalardan alma gör ve al derim çünkü farklılık gösteriyor. ben pijama takımı eşofman takımı iç çamaşırı seti aldırdım sonucta kullanılacak seyler tüylü terliklerden kesinlikle alma derim onun yerine normal şıkıdık terliklerden alabilirsin=) bizde kıyafet felanda alnırdı ama ben aldırmadım cunku giymiyosun boşuna masraf ve bekliyor. .

ben alınması gerekenlerin listesini yaptım bakın bakalım nasıl
makyaj ve bakım seti(vucut kremi tonik makyaj temizleme sutu vb)
2 adet iç camasırı takım- gecelik(sabahlık ile birlikte) ve pijama takımı
kıyafet-çanta-ayakkabı..bunlar zaten olmazsa olmazlarmıs dahada azaltamycam birsey kalmıycak

canımmmm oncelıkle hayırlı olsunnnn dıyım sımdıdennn sıze de nişan yolu gorundu galıbaa
canım ben nişan serme felan yapmıcam valla.
ama nişan bohçası yapanlar erkek ıcın çorap, pijama vs koyuyor erkek tarafıda kız ıcın gecelık makyaj setı felan koyuyor dıye bılıyorum ama bız yapmıcaz oyle canm valla ben sımdıden carsıya cıktıkca guzel eşofmanlar gecelıkler alıyorum evlenınce gıymeye sewgılımde kendı pijamasını eşofmanını kendı alsın.kalmadı fıstıgım artık oyle adetler yaaa.
ama saten gecelıkler al kız nıye almıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…