Nişan nişan alışverişi acil yardım:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mirle

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
18
0
16
Balıkesir
Kızlar merhaba bayram sonrası nişan alışverişine çıkacağız k.validem ve annem ile.
sizden detaylı yardım rica ediyorum.alışveriş yerine K.validem mi karar vermeli ben nasıl davranmalıyım?
Neler almak gerekir bir gün bana ertesi gün sözlüme mi alınmalı?bizde sadece gelin ve damada bohça yapılır ne almam gerektiğini varsa tüyolarıyla birlikte söyleyebilirseniz çok memnun olurum:)

Öncelikle kız için nişan elbisesi, ayakkabısı alınır. Sözlünüze de aynı gün alabilirsiniz..
Daha sonra sana elbise, çanta, ayakkabı ve iç çamaşırı alınır. Arkadaşım nişan alışverişinde 3 tane elbise, ayakkabı, bir kaç gömlek, bluz, mont, gecelik ve etek aldırmıştı. Bazen gelinin annesine, teyzesine falan da bir parça hediye alınıyor bu alışverişlerde.
Damat bohçasını da çok abartılı hazırlayanlar da var, hazırları da satılıyor. Terlik, ayakkabı, iç çamaşırı, bakım seti, sabahlığı, pijaması, havlu tarzı şeyler oluyor.

Ben bu tip işlerde çok gerildiğim için nişan bohçası istemedim. Bana da sözlüme de yapılmayacak:) Ben bir tane elbise alırken bile elli tane dükkan geziyorum. Kayınvalidemle gitsem kadının ne enerjisi kalırdı ne hali:)) Bir de bu kız birşey beğenmiyor der iş bozulurdu:))

Olduğun gibi davran canım, içine sinmeyen birşey alma çünkü sen kullanacaksın. Kolaylıklar dilerim, şimdiden tebrikler.

Son düzenleme:
bizde bayramdan sonra çıkacağız alışverişe. benim nişan elbisemi erkek arkadaşımın nişanda giyeceği takımı ayakkabıları alyansları alacağız. onun dışında ne alcaz hiç bilmiyorum. ben benim kardeşim ,sevgilim ve onun kardeşi gideceğiz . kayınvaldelerin olmaması bi yandan iyi olcak. biraz daha rahat oluruz. ama kıyafet bulamam diye çok korkuyorum. inşallah o gün işlerimiz yolunda gider:)

kızlar bende bayramdan sonra nişanlancam kayseri de adetlerinde nişanda da damata takım elbiseyi kim alıyor kız tarafı mı yoksa erkek tarafı kendi mi alacak.bizimkiler nişanda alınırsa düğünde alınmaz diyorlar ne yapmalıyım

bence internet üzerinden markafoninin sayfasını bi kontrol et....

.....
kapalıysanda modanisayı tavsiye ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde nişanım bayramdan sonra olucak kısmet olursa en yakın zaman da da isteme nişan ne zaman olucak diye konuşmaya gelicekler gün ayarlanıcak böyle bi konu açılması iyi olmuş

cok skur bayramda hallettık alısverısı aklınız varsa kalabalık gıtmeyın ıkı anne ve sız nısanlınızla gıdın. yoksa zaten herkes heycandan acayıp gergın oluyor. ıster ıstemez bırbırnıze yansıtıyorsunz.

ama buna ragmen benım de cok guzeldı allaha sukur bı sıkıntımız yok. herseyı halletttık 6 gun sonra nısanım hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…