arkadaşlar lütfen yardım edin. önümüzdeki hafta sonu 5buçuk yıldır birlikte olduğum kişiye istemeye geliyorlar beni 1 hafta sonra da yani 15 temmuzda evde 32 kişiyle nişan yapıcaz ben bütün bayanlara patik ve başörtüsü hazırladm erkeklere de havlu ve çorap hazırladm çok güzel paketleyip dağıtıcam kayınvalidem tuttrdu bende alcam bende dağıtcam bizde sadece nişanda kız tarafı dağıtır hediye ne kadar komik 2 kez hediye dağıtmak gerek yok dedikçe ısrar kıyamet istiyorum dağıtmak diye. sevgilim de tek çocuk 1 çocuğum var merakım var diyor. sevgilim kırma hevesini ne isterse yapsın diyor kafayı yemek üzereyim aynı şeyi yemek için de yapıyor biz sarma sarcaz kurabiye yapcaz 2 çeşit hamur yapcaz ve yaş pasta yaptırcam gelmeden misafirleri doyurcam ben merakım var nişan olmadan misafirlerimi doyurmaya diyor gene ısrar kıyamet sevgilim herşeyi tek başına yapıyor 5 kuruş faydaları yok bize çocuga masraf cıkartıyor sürekli nasıl ikna edebilirim kızlar lütfen yardım edin kimsede görmedim aynı şeylerin 2 kez dağıtıldığını 2 kez yemek verildiğini çok üzülüyorum sevgilim nişan alışverişimize kesinlikle karıstırmıyor azarlıyor sen mi kullancan biz herşeyi alırız diye yaşımızda küçük değil herseyi biliyoruz yapıyoruz ama bu konularda da beni karıştırmıyor bırak dağıtsın ne istiyosa diyor nasıl ikna edebilirim sizce ???