Nişan nişan adetleri kayınvalidem bıktırdı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

marsmalov

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
92
38
30
arkadaşlar lütfen yardım edin. önümüzdeki hafta sonu 5buçuk yıldır birlikte olduğum kişiye istemeye geliyorlar beni 1 hafta sonra da yani 15 temmuzda evde 32 kişiyle nişan yapıcaz ben bütün bayanlara patik ve başörtüsü hazırladm erkeklere de havlu ve çorap hazırladm çok güzel paketleyip dağıtıcam kayınvalidem tuttrdu bende alcam bende dağıtcam bizde sadece nişanda kız tarafı dağıtır hediye ne kadar komik 2 kez hediye dağıtmak gerek yok dedikçe ısrar kıyamet istiyorum dağıtmak diye. sevgilim de tek çocuk 1 çocuğum var merakım var diyor. sevgilim kırma hevesini ne isterse yapsın diyor kafayı yemek üzereyim aynı şeyi yemek için de yapıyor biz sarma sarcaz kurabiye yapcaz 2 çeşit hamur yapcaz ve yaş pasta yaptırcam gelmeden misafirleri doyurcam ben merakım var nişan olmadan misafirlerimi doyurmaya diyor gene ısrar kıyamet sevgilim herşeyi tek başına yapıyor 5 kuruş faydaları yok bize çocuga masraf cıkartıyor sürekli nasıl ikna edebilirim kızlar lütfen yardım edin kimsede görmedim aynı şeylerin 2 kez dağıtıldığını 2 kez yemek verildiğini çok üzülüyorum sevgilim nişan alışverişimize kesinlikle karıstırmıyor azarlıyor sen mi kullancan biz herşeyi alırız diye yaşımızda küçük değil herseyi biliyoruz yapıyoruz ama bu konularda da beni karıştırmıyor bırak dağıtsın ne istiyosa diyor nasıl ikna edebilirim sizce ???

Bence bu zamanlari stresle gecirmeyin.Seneler sonra donup o gunler hatirlandiginda kendine insan cok kiziyor cunku.Rahat olun birakin istedigini yapsin kayinvalideniz cunku o sizin en ozel gununuz, her anin tadini cikartin mustakbel nisanlinizda anlayisliymis alisveris konusunda ne guzel. hayirli ugurlu olsun insallah

Erkek tarafının misafirlerini yemeğe o alır, kız tarafını siz. 32 kişiye nasıl yemek vereceksiniz ki? Sizinle aynı hediyeleri vermeyecekse o da sorun değil bence. Kadın özeniyor demeki. Hediye işini soylemeseydin haberi olmazdı. Bir daha her detayı anlatmazsin olur biter.

gelirken doyurması çok saçma herkese dolu koskoca tabak hazırlıcaz sonuçta küçük çocuklarla 32 kişiyiz onlarada masa kurulcak zaten. diğer konuda haklısınız duydu ve yapmak istedi bana inat yapar gibi

Bence bu zamanlari stresle gecirmeyin.Seneler sonra donup o gunler hatirlandiginda kendine insan cok kiziyor cunku.Rahat olun birakin istedigini yapsin kayinvalideniz cunku o sizin en ozel gununuz, her anin tadini cikartin mustakbel nisanlinizda anlayisliymis alisveris konusunda ne guzel. hayirli ugurlu olsun insallah
evet çok anlayişlı aslında annesinin zevkli olmadğının farkında sırf istemediğim şeyleri zorla almamam için uzak tuttu annesini demek ki bazı konularda da benim o nu arada bırakmamam lazm. teşekkur ederim iyi dilekleriniz için

ben de eylül sonu nişanlanacağım kısmetse..çok zor işler ve ne yapılır edilir hiçbir fikrim yok..
evet gercekten zor ben nihayet ikna ettim bohçanın içine koyarım sen sonra verirsin hediye dedi. bu seferde evimin alabileceğinden çok fazla insan çagırmış bana pek kimse yok dedi 10 gün kala 3 aile daha ekledi. neyse moral bozmamak lazm Allah kolaylık versin ikimizede :))

evet gercekten zor ben nihayet ikna ettim bohçanın içine koyarım sen sonra verirsin hediye dedi. bu seferde evimin alabileceğinden çok fazla insan çagırmış bana pek kimse yok dedi 10 gün kala 3 aile daha ekledi. neyse moral bozmamak lazm Allah kolaylık versin ikimizede :))

ben bohça istemiyorum ben sana almayayım sen de bana alma dedim.bir de o işlerle uğraşamam çok stresli zaten.evdekileri buna ikna etmekte zor oldu tabi.

ben bohça istemiyorum ben sana almayayım sen de bana alma dedim.bir de o işlerle uğraşamam çok stresli zaten.evdekileri buna ikna etmekte zor oldu tabi.
bizde sadece bana ve erkek arkadaşima yaptık aileleri vs sokmadık işe bize iyisini aldık herseyin :))

Bu yönden cok sanslisin cunku kaynanan hevesleniyor biseyler yapmak istiyor ne kadar gereksiz olsada.

Bende gecen yil az kalsin nisanlaniyordum ve son gün vazgectim. Sebep kaynanamin nisan gününe kadar istemeden sonra bir kere bile arayip bir ihtiyacin varmi diye sormamasi, nisan icin tutulan yerin adresini bilmemesine ragmen bi arayip bu nisan nerde olacak dememesi. Nisan alis verisini birakin nisan bohcasi bile yapmayacagim demesi. Yani anlayacağin sifir ilgi sifir alaka ama kocaman bir hayal kirikliği. Sonuc olarakta elimde kendi kendime diktirdigim bi nisan abiyesi ve alyansla kalmam.

Kadinin hevesi varsa ortaklasarak birseyler yapmaya calisin derim. Simiden tebrikler.

X