- 28 Ağustos 2023
- 1.079
- 273
- 43
3. GünSizin kaçıncı gün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. GünSizin kaçıncı gün?
Benim de :)3. Gün
Kaçıncı gun embiryosu belirtilerinin varmiBenim de :)
Malesef negatif oldu. Bugün kan verdimMerhaba test yaptırdınız mı? Ben de 8 nisanda transfer yaptırdım. 5. Gün dondurulmuş embriyo.. bugn belim ağırdı biraz
Hiç moralinizi bozmayın. Bnm de ikinci denemem... ilk denemelerdw olumlu sonuç alan çok az zaten. Bütün çevrem 3.4 denemeden sonra patır patır hamile kaldıMalesef negatif oldu. Bugün kan verdim
Ben de Diyarbakır' memorial da yaptım 6 nisan daBende bursa bahçecideyim 7 Nisan'da transferim oldu
Cumartesi günü belli olacak testte yapmadım heyecanlıyım
8 nisansa ben de 2. Transferimi yaptım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu.
Merhaba ben de 8 nisanda ilk transferimi oldum inşallah güzel sonuçlar alırız nasılsınız bir belirtiniz var mi8 nisansa ben de 2. Transferimi yaptım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu.
Canım sen evde falan baktın mı senin 6 Nisandı erken henüz amaNaptın yınetest yaptın mı?![]()
Yok yapmadım Salı günü kan vereceğim test için cesaret edemiyorum açıkçası sizde mi transfer oldunuzSizin belli olmuştur 2 nisanda transfer olduysa.. test yaptınız mı?
Yok hayatım yapmadım test mest bugün 6 . Günüm yarın 7 . Günüm olucak test yapmıycam son güne kadar diyorum ama asırı derecede kasıklarım bacaklatım ağrıyor sence normal midem bulanıyor kusmıycak şekilde ve başım da hafiften bulanıyorCanım sen evde falan baktın mı senin 6 Nisandı erken henüz ama
Ben hiç belirti hissetmiyorum , sadece 3-4-5 inci günlerde kaşık ağrım oldu biraz, ilaçlar da belirti gibi olabilirmiş seninkiler güzel belirtiler diye düşünelimYok hayatım yapmadım test mest bugün 6 . Günüm yarın 7 . Günüm olucak test yapmıycam son güne kadar diyorum ama asırı derecede kasıklarım bacaklatım ağrıyor sence normal midem bulanıyor kusmıycak şekilde ve başım da hafiften bulanıyor
Ay inşallahBen hiç belirti hissetmiyorum , sadece 3-4-5 inci günlerde kaşık ağrım oldu biraz, ilaçlar da belirti gibi olabilirmiş seninkiler güzel belirtiler diye düşünelim![]()
Dayanamıcam test yapıcam galibaAy inşallahsizinde inşallah vardır bebişiniz karnınızdadır
![]()
Hsngi doktor cnmBen de Diyarbakır' memorial da yaptım 6 nisan da
Yap kız ben de yatım dayanamadımDayanamıcam test yapıcam galiba