Tüp Bebek Merkezleri Nisan 2025 Transfer Olanlar

5. Gün dondurulmuş embriyosuydu bnmki. 8 nisanda transfer oldu. Bugün sabaha belim ağrıyordu aşırı gaz var birde. Sabah ve akşam hem fitil hem iğne yapıyorum

Merhabalar ben 10 nisanda 5.gün taze embriyo transferi oldum.taze transferde deneyimsizim.ilk hamileliğim 5. Gün donmuş embriyo transferiydi.6. Gün felan çift çizgiyi görmüştüm.hepimiz güzel sonuçlar alırız işallah

Canım sen evde falan baktın mı senin 6 Nisandı erken henüz ama
Yok hayatım yapmadım test mest bugün 6 . Günüm yarın 7 . Günüm olucak test yapmıycam son güne kadar diyorum ama asırı derecede kasıklarım bacaklatım ağrıyor sence normal midem bulanıyor kusmıycak şekilde ve başım da hafiften bulanıyor

Yok hayatım yapmadım test mest bugün 6 . Günüm yarın 7 . Günüm olucak test yapmıycam son güne kadar diyorum ama asırı derecede kasıklarım bacaklatım ağrıyor sence normal midem bulanıyor kusmıycak şekilde ve başım da hafiften bulanıyor
Ben hiç belirti hissetmiyorum , sadece 3-4-5 inci günlerde kaşık ağrım oldu biraz, ilaçlar da belirti gibi olabilirmiş seninkiler güzel belirtiler diye düşünelim🙏🏻

Back
X