Tüp Bebek Merkezleri Nisan 2025 Transfer Olanlar

meerlaiys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
10
4
1
24
Merhaba. 2 Nisan da 5.gün embriyosu transferi oldum daha önceki transferim olumsuz sonuçlanmıştı. Bugün transferle beraber 4.günüm neler hissetmiştiniz ?

Merhaba. 2 Nisan da 5.gün embriyosu transferi oldum daha önceki transferim olumsuz sonuçlanmıştı. Bugün transferle beraber 4.günüm neler hissetmiştiniz ?
Merhaba hayırlı olsun umarım harika sonuçlar alırsınız, bende 2 nisande 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Hiç birşey hissetmiyordum bugün hafif alt karın ağrım var siz ne durumdasınız

Merhaba hayırlı olsun umarım harika sonuçlar alırsınız, bende 2 nisande 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Hiç birşey hissetmiyordum bugün hafif alt karın ağrım var siz ne durumdasınız
Sizinde hayırlı olsun umarım hepimizin pozitif sonuçlanır. Açıkçası çok bir şey hissetmiyorum biraz kasık ağrısı.. ve çok aşırı gerginlik sinir ve duygusallık her şeye gereksiz sinirli tepkiler veriyorum :(

Umarım🙏🏻 bende inanım müthiş bi gerginlik var normaldir ya bu kadar ilaç bu kadar yoğun tedavi bi şekilde yansıtıcaz 😌

2.5 yıl oldu hamile kalamıyorum anlamsız bir şekilde 2.2 dedi aynı ay başka bir hastane biri 1.1 derken diğeri 2.2 dedi zaten hangisine inanayım onuda bilmiyorum

Back
X