Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahMerhaba 7 Nisan'da transfer olacağım. İlk transferim son olur inşallah
Hayırlısı olsunBahçeci nasipse
Bende bahcecide dun opu oldum taze transfer 3.gun embrutosu transfer edeceklermişBahçeci nasipse
Hangi sehirBende bahcecide dun opu oldum taze transfer 3.gun embrutosu transfer edeceklermiş
Bende 3 nisan da transfer oldum 5 gün embriyosu. Hayirlisi olsun insAllah.Merhaba. 2 Nisan da 5.gün embriyosu transferi oldum daha önceki transferim olumsuz sonuçlanmıştı. Bugün transferle beraber 4.günüm neler hissetmiştiniz ?
Merhaba hayırlı olsun umarım harika sonuçlar alırsınız, bende 2 nisande 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Hiç birşey hissetmiyordum bugün hafif alt karın ağrım var siz ne durumdasınızMerhaba. 2 Nisan da 5.gün embriyosu transferi oldum daha önceki transferim olumsuz sonuçlanmıştı. Bugün transferle beraber 4.günüm neler hissetmiştiniz ?
Nerede yaptırdınız acabaBende 3 nisan da transfer oldum 5 gün embriyosu. Hayirlisi olsun insAllah.
Sisli memorial.Nerede yaptırdınız acaba
DiyarbakirHangi sehir
Sizinde hayırlı olsun umarım hepimizin pozitif sonuçlanır. Açıkçası çok bir şey hissetmiyorum biraz kasık ağrısı.. ve çok aşırı gerginlik sinir ve duygusallık her şeye gereksiz sinirli tepkiler veriyorumMerhaba hayırlı olsun umarım harika sonuçlar alırsınız, bende 2 nisande 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Hiç birşey hissetmiyordum bugün hafif alt karın ağrım var siz ne durumdasınız
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese nasip eder inşallah çok zor bir süreçUmarımbende inanım müthiş bi gerginlik var normaldir ya bu kadar ilaç bu kadar yoğun tedavi bi şekilde yansıtıcaz
![]()
Sizin yaş kaç bi de bildiğiniz bi sağlık probleminiz var mıAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese nasip eder inşallah çok zor bir süreç
Sebepsiz infertilite amh 1.3 yaşım 24 :) sizinSizin yaş kaç bi de bildiğiniz bi sağlık probleminiz var mı
Aynı benimde yaş 24 amh 1.1Sebepsiz infertilite amh 1.3 yaşım 24 :) sizin