• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NISAN 2018 TÜP BEBEK TEDAVISINE BASLAYACAKLAR & DONDURULMUS TRANSFERI OLACAKLAR .

1tupanne_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
47
32
3
42
Kızlar selam.
NISAN 2 benim tarihim herşey yolunda giderse, korku,endişe, stress,heyecan yavaş yavaş başladı.
Benim bilenler bilir 3 senelik bir tedavi surecim var bir türlü kısmet olmadı. Bakalım busefer neler olucak, duanızda olmak dileğiyle.

Merhaba kızlar ben de Nisan 3 te dondurulmuş 5. Gün transferi oldum...ilk denemem ....bugün 5. Günüm bel ağrısı ve kaşık ağrısı var.
dün doktor test istedi e2 ve progesteron sonuç iyi dedi e 2 164.99 progesteron 14.60 çıktı.
Transferim adetin 20. Gün de oldu ve 4 gün sonra adet olmam gerekiyor. Nisan 11 ve ya 12 de hastalanmam gerekiyor.
ama doktorum testi 13. Gün yap dedi. Yani nisanın 15 ine denk geliyor.
adet günüm 4 gün geçmiş oluyor... daha erken test yapmam gerekmiyormu? Bilgisi olan varmi

Kizlar bende 6 nisan transfer oldum. Hic bisey hissetmiyorum. Sizde durumlar nasil.

Merhabalar kızlar. Bende siteye yeni üye oldum. Ilk tüp bebek denemem olacak. Suan için dhea coraspîn omega q10 kullanıyorum. Adetin 17. Günü tekrar görüşmeye gidicem. Herşeyin çok basindayim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba kızlar ben de Nisan 3 te dondurulmuş 5. Gün transferi oldum...ilk denemem ....bugün 5. Günüm bel ağrısı ve kaşık ağrısı var.
dün doktor test istedi e2 ve progesteron sonuç iyi dedi e 2 164.99 progesteron 14.60 çıktı.
Transferim adetin 20. Gün de oldu ve 4 gün sonra adet olmam gerekiyor. Nisan 11 ve ya 12 de hastalanmam gerekiyor.
ama doktorum testi 13. Gün yap dedi. Yani nisanın 15 ine denk geliyor.
adet günüm 4 gün geçmiş oluyor... daha erken test yapmam gerekmiyormu? Bilgisi olan varmi

Hayırlısı olsun .Adet gününe gore değil transfer gününe gore hesaplanıyor. Genelde 12. Gun istenir. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok yani.

Hayırla sonuçlanır inşallah benim transferimde ayın 11 i bakalım hayırlısı ne ilaç kullanıyorsunuz bu arada kızlar
Hayırlı olsun. Ben kan sulandırıcı iğne, kan sulandirici hap,Cyclo_progynova beyaz olanları,progestan kapsül,progestan iğne kullanıyorum.

Merhabalar kızlar. Bende siteye yeni üye oldum. Ilk tüp bebek denemem olacak. Suan için dhea coraspîn omega q10 kullanıyorum. Adetin 17. Günü tekrar görüşmeye gidicem. Herşeyin çok basindayim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hoş geldin. Inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebegine.

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahh. bugün adetimin birinci günü artık başlıyoruz bizde bismillah deyip bugün gidicem kontrole doktorum ilaçları verecek sanırım lütfen dua edin kızlar allahım hepimizin yüzüne baksın inşallahhh

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahh. bugün adetimin birinci günü artık başlıyoruz bizde bismillah deyip bugün gidicem kontrole doktorum ilaçları verecek sanırım lütfen dua edin kızlar allahım hepimizin yüzüne baksın inşallahhh
Hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısını nasip etsin insallah.

Hayırlısı olsun .Adet gününe gore değil transfer gününe gore hesaplanıyor. Genelde 12. Gun istenir. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok yani.

Ben 5. Günü erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. 6. Günü kan verdim 65.25 çıktı değerlerim sizce nasıl değerim iyi mi

Bende nisan 2 sinde transfer oldu 8.gün deyim.
2 embriyo koyuldu 3. günden sonra igne batar gibi ağrılar oldu çok hafif di 3gun surdu 2 gundurde rahmimde garip bi ağrı var gece uykumdan uyandırdı bu ağrı korkuttu neler olduguyla alakalı birbilgim yok hayırlısı herkezde olmuyormus ağrılar..

Back