Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

QUOTE="bahceliev, post: 40201898, member: 635226"]Teda

Tedavin hayırlı olsun arkadasım. Bende bugün iğnelere başlıyorum ilk kontrol çarşamba günü haydi herkese kolay gele :)))[/QUOTE]
Sağol canım senin de hayırlı olsun o zaman tedavin hangi iğneleri verdi doktorun sana

merhaba arkadaşlar bende erzurumda tedavi görüyorum bir negatif tüp bebek denemem var ve tanı:sebepsiz infertilite..dr um 3. adetinde 2. tüp bebek tedavisine başlayalım demişti.salı günü gideceğim bakalım ve muhtemelen başlayacağız.Ahhhh ahhhhh ahhhhh Rabbim yar ve yardımcımız olsun isyana girmesin ama çok zor be arkadaşlar.ve şunu görüyorum kendimde şimdi tedaviye başlayacağım ama ilkinde ki gibi ne bir heves ne bir heyecan hiçbirşey yok bende neden anlamadım.hastaneye bile gitmek dahi istemiyorum nasıl başlayacağım böyle bilmiyorum....dualarınızda unutmayın olur mu arkadaşlar çokkk duaya ihtiyacımız var lütfen Rabbim ol de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımızın olmasına ol de lütfen.

merhaba arkadaşlar bende erzurumda tedavi görüyorum bir negatif tüp bebek denemem var ve tanı:sebepsiz infertilite..dr um 3. adetinde 2. tüp bebek tedavisine başlayalım demişti.salı günü gideceğim bakalım ve muhtemelen başlayacağız.Ahhhh ahhhhh ahhhhh Rabbim yar ve yardımcımız olsun isyana girmesin ama çok zor be arkadaşlar.ve şunu görüyorum kendimde şimdi tedaviye başlayacağım ama ilkinde ki gibi ne bir heves ne bir heyecan hiçbirşey yok bende neden anlamadım.hastaneye bile gitmek dahi istemiyorum nasıl başlayacağım böyle bilmiyorum....dualarınızda unutmayın olur mu arkadaşlar çokkk duaya ihtiyacımız var lütfen Rabbim ol de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımızın olmasına ol de lütfen.
Bende de aynısı oldu canım herhalde ilk de çok ümitlendik çok Üzüldük o Yüzden ikinciye aynısını yaşamak istemiyoruz ondan Allah emeklerimizi Boşa çıkartmasın

Arkadaşlar merhaba yumurtalarım toplandı bugün 7 adet yumurta toplandı asıl stres bundan sonra Başlıyor dualarınızda beni de unutmayın Allah emeklerimizi Boşa çıkartma
Evet kızlar aynen yaaaa.... Benimde 2. Tüp senemem olacak heyecanlı değilim ilkindeki gibi :KK43:
hevesimiz kalmıyor ki hep bir korku Endişe ya yine olmazsa diye

allah yardımcın olsın arkadaşım inşallag güzel pozitif haberlerini alırız kısmetse bende 4-5 nisan da başlıyorum

merhabalar bu gün tedaviye başlıyorum şişli memorilde ilk tüp bebek denemem neler yaşayacağımı nelerle karşılacağım bilmiyorum rabbim yardımcım olsun inş.en kısa sürede güzel habeler alırız bendeki tek sorun pko
iğnelerle başladık ilk kontrol perşembe

Merhaba kızlar ben de nisan adetimle beraberilk tüp bebek denemeni yaptırıcam. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

Bende tüp yptırdım bu ay.sonucumu nisan 3 te alıcam..bu yolda rabbim hrrkesin yardımcısı olsun...
mrb canım bişi sorabilirmiyim şimdi ben geçen ay raporumu aldım ilaçlarımı da aldım ama bu ayki değilde nisan adetiyle başlıcam inşlh. bi sorun olmaz dimi

merhabalar bu gün tedaviye başlıyorum şişli memorilde ilk tüp bebek denemem neler yaşayacağımı nelerle karşılacağım bilmiyorum rabbim yardımcım olsun inş.en kısa sürede güzel habeler alırız bendeki tek sorun pko
iğnelerle başladık ilk kontrol perşembe
Hayırlı olsun canım iyi bir merkezdir ilk kızımda bende orda hamile kaldım.

bende baslıyorum :) aslında martta olacaktı ama benım adet bır turlu gelmedı megerse ıctıgım adacayından dolayı adet donemımde yumurta gelısmıs :KK45: sımdı vıtamınler ve orgametrıl kullanıyorum adet olunca hemen baslıycam transferımde Allah nasıp ederse mayıs sonu gıbı dusunuyorum:KK28:

Selam bende cuma adet oldum dogumkontrolhapina basladim. Bi sonraki adetimle tup bebege baslicaz 1 tup 1 kerede dondurulmus denedim olmadi. Simdi yeni bastan baslicaz. 20nisan gibi olacak sanirim siz neler yapiyrsunuz

bende baslıyorum :) aslında martta olacaktı ama benım adet bır turlu gelmedı megerse ıctıgım adacayından dolayı adet donemımde yumurta gelısmıs :KK45: sımdı vıtamınler ve orgametrıl kullanıyorum adet olunca hemen baslıycam transferımde Allah nasıp ederse mayıs sonu gıbı dusunuyorum:KK28:
Canım tedavin hayırlı olsun. Transfer neden mayıs ayında merak ettim. Dondurulmuşlarla mı olacak?

Selam bende cuma adet oldum dogumkontrolhapina basladim. Bi sonraki adetimle tup bebege baslicaz 1 tup 1 kerede dondurulmus denedim olmadi. Simdi yeni bastan baslicaz. 20nisan gibi olacak sanirim siz neler yapiyrsunuz
Bende cuma adet oldum cmtesi iğnelere başladık
evet canım 10 kılo fazlam var :KK43: 5. gun embıryosunu donduracagız kılo verdıkten sonra transferı yapılacak
ha inşallah. Benimde bu ay başlıycsz iğnelere başladık bakalım çarşamba ilk kontrol. Tekrar tedavin hayırlı olsun

X