Z zoryasamak Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Şubat 2011 Mesajlar 574 Emoji Skoru 4 Puanlar 46 Yer İstanbul 1 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebe_k #21 ay_82 .!.: sende barışmış gibi yap sırnaş oda yumuşayınca dön arkanı git Genişletmek için tıkla... ne sırnaşıcamki o bana sırnaşsın camış :))))
ay_82 .!.: sende barışmış gibi yap sırnaş oda yumuşayınca dön arkanı git Genişletmek için tıkla... ne sırnaşıcamki o bana sırnaşsın camış :))))
ay_82 Guru Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2009 Mesajlar 3.789 Emoji Skoru 35 Puanlar 358 Yer İstanbul 1 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebe_k #22 zoryasamak .!.: ne sırnaşıcamki o bana sırnaşsın camış :)))) Genişletmek için tıkla... camışşş deme kızzzzzz yazık:92:
zoryasamak .!.: ne sırnaşıcamki o bana sırnaşsın camış :)))) Genişletmek için tıkla... camışşş deme kızzzzzz yazık:92:
kelebe_k Kafa Nereye Ben Oraya :) Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2010 Mesajlar 2.277 Emoji Skoru 227 Puanlar 163 Yer Eskişehir 1 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebe_k #23 siz bi şaka bulana kadar akşam oldu ben şakamı yaptım bile :))))))))) aradım az evvel benim kocayı....gülmemek için zor tuttum kendimi..ben hastanedeyim kanamam var dedim :)))))))))) çok şaşırdı korktu panik yaptı böyle bir tuhaf oldu.. onun paniğini görünce tabiyki beni bir gülmek tuttu anlatamam sonra neoldu peki suratıma kapattı telefonu ..şimdi arıyorum açmıyorrrr
siz bi şaka bulana kadar akşam oldu ben şakamı yaptım bile :))))))))) aradım az evvel benim kocayı....gülmemek için zor tuttum kendimi..ben hastanedeyim kanamam var dedim :)))))))))) çok şaşırdı korktu panik yaptı böyle bir tuhaf oldu.. onun paniğini görünce tabiyki beni bir gülmek tuttu anlatamam sonra neoldu peki suratıma kapattı telefonu ..şimdi arıyorum açmıyorrrr