Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]konu içeriği nedeniyle "hiçbir başlığa uymayan yazılar"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım,uygun başlık bulamadıysanız "hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığı bunun için var
[/ı]
[ı]ben hamileyim son haftalarımdayım..gerçekten sancım gelse yada suyum gelse de arasam inanmazherhalde şaka yapıyorum sanır..[/ı]
bende hamileyim 7 aylık...
Hastanedeyim doğuruyorum çabuk gel desem
nolurkiiii![]()
![]()
![]()
nolurkiiii![]()
![]()
![]()
gelir ve bişey olmadığını şaka yaptığını görürse seni doğrar
![]()
valla kötü bişey söylemeyin de.. Adamcağızın yüreğine inmesin..
Iyi aklıma getirdiniz :) ben de bişeyler düşüneyim bari..
bizim hastanede bi kız var manyakmı manyak bişey dün nöbette aklına öyle bi şaka geldiki ben yapsam babam beni ölüdürür=) oda babası hariç herkese bu telefonun sahibi şuan trafik kazası geçirdi tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı üzerinden kimlik çıkmadığı için telefonunda bulunan numaralara haber veriyoruz hastane ismi verip bu hastenenin morgundadir die bi şaka yapıcaktı bugün ama ne yaptı hiç bilmiyorum![]()
nolurkiiii![]()
![]()
![]()
yazık yahu adamcağıza nasıl üzülmüştür bu kadınlar az değil:)ben ilk hamileliğimde 3 aylıkken birden koştum içeriye aşkım kanamam var durduramıyorum dedim çok ciddi bir şekilde..adamın rengi attı koşturdu hemen,şaka olduğunu söyledim neredeyse ağlayacaktı yapma böyle şeyler dedi..1 nisan değildi öylesine ne tepki verecek diye yapmıştım:18::18::18:
bizim hastanede bi kız var manyakmı manyak bişey dün nöbette aklına öyle bi şaka geldiki ben yapsam babam beni ölüdürür=) oda babası hariç herkese bu telefonun sahibi şuan trafik kazası geçirdi tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı üzerinden kimlik çıkmadığı için telefonunda bulunan numaralara haber veriyoruz hastane ismi verip bu hastenenin morgundadir die bi şaka yapıcaktı bugün ama ne yaptı hiç bilmiyorum![]()
ben dün geceden beri anası yüzünden küsüm nisan şakası güme gitti gerizekalı kocam :)