• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 1 şakası :)))

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
227
Puanlar
163
Yer
Eskişehir
Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim...açtım buraya..artık ilgili yere taşırlar heralde...

Ben kocama nisan 1 şakası yapmak istiyorum..ama öyle bir şaka olsunki benim adam hiç unutamasın......:60: :60: :60: :60:

Hadi fikirlerinizi söyleyin..ayrıca sizde yapın :66: :66: :66:

ben de düşünüyorum ama bulamadım bişey:26:

valla kötü bişey söylemeyin de.. adamcağızın yüreğine inmesin..
iyi aklıma getirdiniz :) ben de bişeyler düşüneyim bari..

ben hamileyim son haftalarımdayım..gerçekten sancım gelse yada suyum gelse de arasam inanmazherhalde şaka yapıyorum sanır..

Konu içeriği nedeniyle "Hiçbir başlığa uymayan yazılar"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım,uygun başlık bulamadıysanız "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığı bunun için var :34:

Son düzenleme:
[ı]konu içeriği nedeniyle "hiçbir başlığa uymayan yazılar"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım,uygun başlık bulamadıysanız "hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığı bunun için var :34:
[/ı]

teşekkürederim :49:

bizim hastanede bi kız var manyakmı manyak bişey dün nöbette aklına öyle bi şaka geldiki ben yapsam babam beni ölüdürür=) oda babası hariç herkese bu telefonun sahibi şuan trafik kazası geçirdi tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı üzerinden kimlik çıkmadığı için telefonunda bulunan numaralara haber veriyoruz hastane ismi verip bu hastenenin morgundadir die bi şaka yapıcaktı bugün ama ne yaptı hiç bilmiyorum:1:

bizim hastanede bi kız var manyakmı manyak bişey dün nöbette aklına öyle bi şaka geldiki ben yapsam babam beni ölüdürür=) oda babası hariç herkese bu telefonun sahibi şuan trafik kazası geçirdi tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı üzerinden kimlik çıkmadığı için telefonunda bulunan numaralara haber veriyoruz hastane ismi verip bu hastenenin morgundadir die bi şaka yapıcaktı bugün ama ne yaptı hiç bilmiyorum:1:

çokı iğrenç bi davranış...şaka değil eşşeklik resmen..bana öyle bişey yapılsa arayanı napar eder bulur bayılana kadar döverdim.

bende hamileyim 7 aylık...

Hastanedeyim doğuruyorum çabuk gel desem
nolurkiiii :60: :60: :60:

ben ilk hamileliğimde 3 aylıkken birden koştum içeriye aşkım kanamam var durduramıyorum dedim çok ciddi bir şekilde..adamın rengi attı koşturdu hemen,şaka olduğunu söyledim neredeyse ağlayacaktı yapma böyle şeyler dedi..1 nisan değildi öylesine ne tepki verecek diye yapmıştım:18::18::18:

ben ilk hamileliğimde 3 aylıkken birden koştum içeriye aşkım kanamam var durduramıyorum dedim çok ciddi bir şekilde..adamın rengi attı koşturdu hemen,şaka olduğunu söyledim neredeyse ağlayacaktı yapma böyle şeyler dedi..1 nisan değildi öylesine ne tepki verecek diye yapmıştım:18::18::18:
yazık yahu adamcağıza nasıl üzülmüştür bu kadınlar az değil:)

aman allahım ne akıllılar var:53:

bana şaka yapan olmadı ..olmazda :) çünkü bilirler şakayı sevmem yapmamda yapılmasınıda istemem :68:nedense hoşlanmıyorum bazen dozu kaçıyor ee haliyle tadıda kaçıyor :82:arkadaşın kaza yaptı morgda şakası çok kötü ya biri bu durumu kaldıramaz kalp krizi falan geçirse???????????bunun vebalini taşıyabilecek mi? hiç hoş değil bana biri bu şakayı yapsa elimden alamazlar heralde :71:

ben dün geceden beri anası yüzünden küsüm nisan şakası güme gitti gerizekalı kocam :)

Back