Nisa hastanesinde sezeryan doğum oranı ne kadar?

makola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
78
0
merhaba arkadaşlar
35 haftalık hamileyim yurt dışında yaşadığım için 2 ay önce türkiyeye geldim, son muayenede burda göründüğüm doktordan memnun kalmadım ve şimdi doğum için başka bir doktor arıyorum. Çevremden Nisa hastanesinde Mürvet hanımı tavsiye ettiler ama benim merak ettiğim acaba her geleni sezeryan mı yapıyolar yoksa çok mecbur kalmadıkça yapmıyolarmı? Mesela bi arkadaş başka bi hastanede sezeryan doğum yapmış o gün doğum yapan 13 kişinin 12 si sezeryan olmuş :S insan böyle şeyleri duyunca güvenemiyo:18: bilgisi olan arkadaşlar hemen cevap verirse sevinirim çünkü zaman kalmadı. Allah hepimize yardım etsin...

ben hiç hastaneye gitmedim fakat duyduklarım çok yoğun olduğu ve gerekli zamanı ayıramadıkları yönündeydi.neden nisa başka bir hastane değil?eğer başka bir yer düşünürseniz yardımcı olabilirim.hayırlı doğumlar:))

ben hiç hastaneye gitmedim fakat duyduklarım çok yoğun olduğu ve gerekli zamanı ayıramadıkları yönündeydi.neden nisa başka bir hastane değil?eğer başka bir yer düşünürseniz yardımcı olabilirim.hayırlı doğumlar:))

Teşekkür ederim. Çevremden nisa hastanesini tavsiye ettikleri için orayı düşündüm ilk doğumum olucak biraz acemiyim bu konularda

nisa da evet sezeryan oranı çok. ben yakın oturyorum ve hiççççççççç istemiyorum orayı fakat kala kala en son oraya kalacağım galiba:KK43:

X