doktor hakkında bir fikrim yok ancak hastane çok kalabalık. ben bu yüzden ilk oğlumda hastane değiştirmiştim. doğumun ne zaman bilemiyorum ama randevuları bile 1 ay önceden almak zorunda kalıyordum. inşallah gönlüne göre olur.
arama bölümünden yenibosna nisa diye aratırsan hastane ile ilgili yazılmıs bir çok şey bulabilirsin canım. bebeklerini saglıkla kucagına alman dileğiyle.
Selam canım,
Benim dr'um Asiye Uzun ve kendisinden, ilgisinden gayet memnunum. Evet, çok kalabalık bir hastane gerçekten fakat dr'undan memnunsan.. Ben genelde iş yerinden izin alıp öğleden sonra alıyorum randevularımı ama geçenlerde sabah 09.30 için almıştım ve kimsecikler yoktu ve hemen saatinde çağrıldım. Saat 10 ve sonrası feci oluyormuş.
Allah bir avazda doğurmanı nasip etsin..
Evet muayene odaları çok büyük değil ama çokta küçük değil. Maalesef dört dört olamıyor istediğimiz herşey; ama bana göre önemli olan doktor, temizlik/hijyen ve işlemlerin gerektiği gibi yapılmasıdır. Burada bir çok arkadaş hastane/dr önerisinde bulundu - o bölüme bak istersen. İnşallah dilediğin gibi bir yer bulursun canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?