Nipt testinin cıkmaması kızlar yardım

Evet onerdi amniyosentez veya plesentadan parca almayi onerdi bende senin gibi korktugum icin yanasmadim doktor hemen yaparim istersen dedi ama ben pek yanasmadim bebege birsey olur diye rabbimin vardir bir bildigi ne diyeyim ki allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin canim vallahi cok zor surecler

Aynen kesinlikle çok çok zor. Bi doktor farklı konuşuyo bi doktor farklı. Bi de kayıplar yaşayınca insan daha da temkinli adım atıyo. Ben 7 yıllık evliyim evlendiğimizden beri de istiyoruz çocuk, kendiliğinden olmasını bekledim tedavi görmedim bi kere oldu 10. Haftada kalbi durdu, bi daha olmayınca tüp bebek denedik oldu ama onunda 16. Haftada kalbi durdu, o yüzden bu sefer hep bi tedirginlik. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için

Hikayemiz hemen hemen benzer rabbim gönlündekini sana versin canim rabbimin dedigi oluyor sen kendin buna cok taniklik etmissindir zaten o yuzden senin icin allaha dua edicem ,doktorlarda bir yere kadar çare oluyor insana :)

Hikayemiz hemen hemen benzer rabbim gönlündekini sana versin canim rabbimin dedigi oluyor sen kendin buna cok taniklik etmissindir zaten o yuzden senin icin allaha dua edicem ,doktorlarda bir yere kadar çare oluyor insana :)
Yeniden selamlar, benim test sonuçlarımın bir kısmı çıktı bugün. Yine fetal fraksiyon oranı düşük olduğu için tam incelenememiş çünkü geniş panel testti benimki ancak en azından trizomi dawn sendromu gibi kromozom bozuklukları ile ilgili inceleme yapılmış ve temiz çıktı çok şükür. Haber vermek istedim

Ahh cok sevindim benimde sonuclsrim cikti bu sefer benimde dusuktu %3 tu fetal fraksiyon ama sukur benimde hepsine bakilabilmis ve temiz rabbim sag saglim vaktinde yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…