- 29 Haziran 2021
- 106
- 33
- 36
-
- Konu Sahibi masaldiyari88
Benim yanlış çıktı yani yanlış demeyeyim aslında.Fetal DNA erkek,ultrason kız gösteriyorMerhabalar,
Fetal DNA ya da NIPT testi yaptırıp cinsiyet sonucu yanlış çıkan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Herkese sağlıklı hamilelikler ve bebişler dilerim
Hangisi doğru peki?ben doktora sordum fetal dna da cinsiyette yanılma payı yok dediBenim yanlış çıktı yani yanlış demeyeyim aslında.Fetal DNA erkek,ultrason kız gösteriyor
Anladım umarım bir sorun yoktur.Risk cıkmıs mıydı fetal dna daBenim fetal DNA iki kere erkek çıktı,3 doktor gördü 3 ü de kız diyor cinsiyet anomalisi için amniyosentez yaptılar sendromlu büyük ihtimalle
Risk çıkmamıştı hiç bir şeyde,bir arkadaş daha var benimle bire bir aynı durumu yaşayan.Bir haftadır psikolojim gel-gitli.çarşamba günü durum kesinleşir sanırımAnladım umarım bir sorun yoktur.Risk cıkmıs mıydı fetal dna da
Haklısınız zor bir durum insallah bir sıkıntı cıkmaz yaRisk çıkmamıştı hiç bir şeyde,bir arkadaş daha var benimle bire bir aynı durumu yaşayan.Bir haftadır psikolojim gel-gitli.çarşamba günü durum kesinleşir sanırım
O ne oluyormus ki ne sendromuBenim fetal DNA iki kere erkek çıktı,3 doktor gördü 3 ü de kız diyor cinsiyet anomalisi için amniyosentez yaptılar sendromlu büyük ihtimalle
İnşallah,sabırla beklemeye çalışıyorum.Haklısınız zor bir durum insallah bir sıkıntı cıkmaz ya
Cinsiyet anomalisi.Farklı çeşitleri oluyor.Androjen duyarsızlığı ya da sry geni mutasyonu gibi.Dış görünüş olarak bire bir kadınlar ama kromozom xy oluyor.Adet görmüyorlar yumurtalıkları olmuyor vs gibi şeylerO ne oluyormus ki ne sendromu
Anladım inşallah bişey çıkmaz ya bazen yanılıyorlarmışCinsiyet anomalisi.Farklı çeşitleri oluyor.Androjen duyarsızlığı ya da sry geni mutasyonu gibi.Dış görünüş olarak bire bir kadınlar ama kromozom xy oluyor.Adet görmüyorlar yumurtalıkları olmuyor vs gibi şeyler
Testi tekrarladık yine erkek çıktı.Ben testin iki kez üst üste yanılacağını sanmıyorum.Tabi Allah’tan ümit kesilmezAnladım inşallah bişey çıkmaz ya bazen yanılıyorlarmış
Merhaba sizin yaşadığınız şeyin aynısını yaşıyorum suan hangi firmada test yaptırmıştınız ben eurofiste yaptırdım test sonucu erkek ama ultrasonda kız dıyor doktorum sizin son durum nedir? Birde ilk cocuk erkek olursa ıkıncıde erkek y kromozomu kız olsa bıle cıkabılıyor gıbı bişey okudum doğru olabilirmiCinsiyet anomalisi.Farklı çeşitleri oluyor.Androjen duyarsızlığı ya da sry geni mutasyonu gibi.Dış görünüş olarak bire bir kadınlar ama kromozom xy oluyor.Adet görmüyorlar yumurtalıkları olmuyor vs gibi şeyler
Hangi firmaydı acabaBenimde yalnış çıktı. Ultrasonda erkek fetal dna da kız çıktı. Doktorum erkek olduğundan emin olduğu için sonra yazarken kaydırdıklarını falan söylediler.