- 22 Ağustos 2007
- 6.201
- 43
- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
Ya kizlar bazen ninemle aramda gecen diyaloglar aklima geldigi zaman kendi kendime gülüyorum, generation farki iste bu galiba....
Belki sizinde büyüklerinizle aranizda gecen böyle ilginc veya komik diyaloglar vardir paylasalimmi???kaydirigubbakcemile5
Bu arada yanlis anlasilmasin dalga gecmek gibi bir niyetim yok kesinlikle Büyüklerimiz bizim basimizin taciiiiikaydirigubbakcemile3, beni bilen bilir gerci ama yinede ben söylemis olayimyerimseniben
Ben: Nine benim camasirlar vardi ipte kurudumu onlar ya...
Ninem: He evet teyzen katladi valizine koydu, kiz Gülsüm ne o ipli donlar nerene giyiyon yavrum sen onlari hec giyme daha iyi, mazallah üstücen kendini cocugun olmicak!
Ben: Ipli donmu??? He Tanga nine onlar Tanga
Ninem: Ben anlamam Mangaymis, tüh irezill
veya
Ninem: Gülsüm bu sene almanyada cok sicakti galiba demi, baya kararmissin sen
Ben: Yok be Nine nerde?? Solariuma gittim
Ninem: Iyi iyi yakinmi kizim bari Almanyaya bu Monarium sehri??
Ben: :roflol:ya nine sehir degil Solarium makine, oraya giriyon karariyon iste.
Ninem: Makinemi? Yaw bu gavur milletide bazen ne b... seyler icad ediyor be kizim!
Ben: Niyeki Nine
Ninem: Niyesimi var yavrum, insan hec makineye girip kararmak istermi, ya o makine bozulursa zenci gibi olursun mazallah....:1shok:
veya.
Ben: Yok Nine ben daha yemicem yeter bana daha dökme..
Ninem: Ne yedinki essek sipasi, dur az daha dökeyim..
Ben: Nine diyet yapiyom ya yemicem.
Ninem: Ne yapiyon ne?
Ben: Diyet iste perhiz yapiyom zayiflayacam.
Ninem: Avucum kadar kicin var neresini zayiflatacan Zikkimin kökünü ye..:mymeka:
Ninem benim ya, canim ninem, Allah onlari basimizdan eksik etmesin..:Saruboceq:
Belki sizinde büyüklerinizle aranizda gecen böyle ilginc veya komik diyaloglar vardir paylasalimmi???kaydirigubbakcemile5
Bu arada yanlis anlasilmasin dalga gecmek gibi bir niyetim yok kesinlikle Büyüklerimiz bizim basimizin taciiiiikaydirigubbakcemile3, beni bilen bilir gerci ama yinede ben söylemis olayimyerimseniben
Ben: Nine benim camasirlar vardi ipte kurudumu onlar ya...
Ninem: He evet teyzen katladi valizine koydu, kiz Gülsüm ne o ipli donlar nerene giyiyon yavrum sen onlari hec giyme daha iyi, mazallah üstücen kendini cocugun olmicak!
Ben: Ipli donmu??? He Tanga nine onlar Tanga
Ninem: Ben anlamam Mangaymis, tüh irezill
veya
Ninem: Gülsüm bu sene almanyada cok sicakti galiba demi, baya kararmissin sen
Ben: Yok be Nine nerde?? Solariuma gittim
Ninem: Iyi iyi yakinmi kizim bari Almanyaya bu Monarium sehri??
Ben: :roflol:ya nine sehir degil Solarium makine, oraya giriyon karariyon iste.
Ninem: Makinemi? Yaw bu gavur milletide bazen ne b... seyler icad ediyor be kizim!
Ben: Niyeki Nine
Ninem: Niyesimi var yavrum, insan hec makineye girip kararmak istermi, ya o makine bozulursa zenci gibi olursun mazallah....:1shok:
veya.
Ben: Yok Nine ben daha yemicem yeter bana daha dökme..
Ninem: Ne yedinki essek sipasi, dur az daha dökeyim..
Ben: Nine diyet yapiyom ya yemicem.
Ninem: Ne yapiyon ne?
Ben: Diyet iste perhiz yapiyom zayiflayacam.
Ninem: Avucum kadar kicin var neresini zayiflatacan Zikkimin kökünü ye..:mymeka:
Ninem benim ya, canim ninem, Allah onlari basimizdan eksik etmesin..:Saruboceq: