Onun derdi sadece bizimletolin sen anlarsın tatlıdan; sence nasıl olmuş?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun derdi sadece bizimletolin sen anlarsın tatlıdan; sence nasıl olmuş?
Tabiki .Onun derdi sadece bizimle![]()
Niluş neden beğenmedin; halbuki seninle iyi anlaşıyorduk. Hem tolin bu konuda tam bir eksper; bir de o yorumlasın dedim.Yarışmaya da katıldı, birincilik alacak kıskanç üyeler puan verirse.
Ay niye alay edeyim kızçe? Tolin'le aramızdaki muhabbetten ötürü etiketledim. Onun kekine de bakabilirsin.Bu emojiyi çokta takma.benimle alay ettiğini düşündüğüm için bıraktım
![]()
YouTube’da videoyu ekledim.ama takipçi kazandırmış banaNilüfer, eşinle aranızın düzelme sürecine sevindim.
Bir de bu akşam yüksek lisans öğrencisi birinin yazılarını okurken fark ettim, biz senin kıymetini bilememişiz.Türkçeyi bu kadar düzgün kullandığın için ayrıca tebrik etmek istedim.
Tatları nasıl bilmiyorum ama görüntüleri fena değil pastalarının.
Keşke hayal dünyası bu kadar renkli biri olarak, daha mutlu ve özgür bir hayatın olsaydı.
İlk eklediğin bardaktaki tatlılar pek olmamış ama, kabul et.
Güzel görünüyor, tarifi ne?Selam!tatlılar nasıl olmuş ?
Eki Görüntüle 3341014
Kendimden yaptım krema,çikolata,kurabiye,fıstıkGüzel görünüyor, tarifi ne?
çok güzel görünüyor vallahi ağzım sulandı. bu akşam deneyeceğimSelam!tatlılar nasıl olmuş ?
Eki Görüntüle 3341014
Çok teşekkür ediyorumçok güzel görünüyor vallahi ağzım sulandı. bu akşam deneyeceğim![]()
Salam cankm 2024 girdiğinden işlerim maşallah iyi gidiyor evet çok soğuk yemi tortumu paylaşmışım öbür paylaşımımdaNecesen Niluş? Moskva'da çox soyuqdur, isti geyin və bizim üçün yeni tortlar hazırla.