- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Evet çok isterim hem YouTube için bir fikir olurEvet canim. Yemek tarifleri sayfasında benzer konular var. Kendi online yemek defterini oluşturmuş oluyorsun bu şekilde. Tabiki sen bilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok isterim hem YouTube için bir fikir olurEvet canim. Yemek tarifleri sayfasında benzer konular var. Kendi online yemek defterini oluşturmuş oluyorsun bu şekilde. Tabiki sen bilirsin.
Canım olur mu öyle şey hiç. Oylama şeffaf yapılıyor. Neredeyse bine yakın kişi burada oy kullanıyor beğendiği tariflere. Öyle bir şey asla olamaz. Zaten yönetici böyle bir şeye izin vermez.Ama burda bazıları bana düşman beni birinci yaptırmazlar duygularına yenik düşüp
Kime yazayım?Canım olur mu öyle şey hiç. Oylama şeffaf yapılıyor. Neredeyse bine yakın kişi burada oy kullanıyor beğendiği tariflere. Öyle bir şey asla olamaz. Zaten yönetici böyle bir şeye izin vermez.
Evet çok isterim hem YouTube için bir fikir olur
İlk defa böyle tatlı yaptımPek güzel durmuyor. Sen bu işle yakından ilgilenen birisin çıtayı yükseltmelisin. Evdeki malzemelerle ilk defa tatlı yapan liseli kız tatlısı gibi olmuş biraz.
Çok teşekkür ederim ben de öyle yapıyorum.geçen pasta için yaptıklarımdan kalmıştı dedim birşeyler yapayım onlardan bunu yaptımGayretlisiniz, kendi çapınızda bişeyler deniyorsunuz ne güzel.Daha da geliştirebilirsiniz,daha güzel şeyler ortaya koyabilirsiniz bence,vazgeçmeyin.
Başarılar diliyorum.![]()
Ellerinize sağlık.Çok teşekkür ederim ben de öyle yapıyorum.geçen pasta için yaptıklarımdan kalmıştı dedim birşeyler yapayım onlardan bunu yaptım
Muhteşem nevos işbaşındaNilu'cum konunun başlığını değiştirdim. Bence sen bundan sonra bu konudan devam et
Ellerine sağlık
Tariflerini, görsellerini bekliyorum.
1 Aralık'ta yarışmaya katılmak istersen bana yazabilirsin.
Nilu12
Rica ederim canım
Kazanç değil yarışmayı kazanırsan özgüvenin gelir yerine. Kamçılar seni yarışmaBoşa gitmesin derken neyi kastediyorsunuz anlayamadımne gibi kazanç oluyor orda ?
Tadı güzelse görüntüye bakmam ben hupletirimtolin sen anlarsın tatlıdan; sence nasıl olmuş?