Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

ay teker teker baktım ya ne muhteşem bnde sevgilimle evlenmek istiyom ama olmuo annem vermio. cnm allah bir ömürde inşallah mutluluklar

canım herşeyin çok güzel olmuş,darısı bunu dileyenlerin başına inşallah
tatlım bu resmi anlamadım sizde adet mi gelini kucağına almakhihoyyyt
hayır biz de geri kalmayalım bizde adet değilse sizi misal gösterip kucağa aldıralım kendimizi çok romantik geldi ,opuyorumnanaktan adet mi yoksa doğaçlama mı?

bir de kırmızı atlas yerine başka ne giyilebilir
hem geleneksel olsun istiyoruz hem de böyle şalvarlı filan değil de
daha modern nası birşey olabilir?
dul arkadasları kınaya cagırmasak mı ki??bir de bu geldi şimdi aklıma ayol

çok tatlı bi gelin olmuşsun çok çok mutlu ol inşallah tebrik ediyorum..

canım allah mutlu etsin
bu adetlerin açıklamasını yapar mısın bize?bizim buralarda hiç duymamıştım bu tarz uygulamaların açılımı nedir
bize anlatır mısın? çok merak ettim
bizde hiç yapılmıyor
kendimi geri kalmış hissettim
seninki tam geleneksel çok güzel olmuş vallahi tebrik ederim tekrar

ARABAYA BİNERKEN

niltolcüm senden öğreniyoruz valla ne yapmamız gerektiğini
çok duygulandım,bak bunu da hiç bilmiyordum
evden çıkarılırken demek ki gelinin başının üstüne Kuran-ı Kerim konulacak
canım bi ayrıntılı görüşebilir miyiz seninle msn verim bana mesaj atabilir misin lütfen

ya burda duyguyanıp agladım desem inanırmısın

tatlım evet darısı başına diyorum... öncelikle kına yakılınca damat gelir gelini kucaklar ve kaçırır yani oradan başka odaya götürür buda kuvvetli, taşıyabilen, bir damat olduğunu gösterir bu adetdir bizde hatta eşim inanmamıştı ama yapmak zorundaydı sonuçta...

tatlım nerede oturuyorsun bilmiyorum ama çoğu yerde yöresel kıyafetler satılıyor atlas, bindallı felan bulmak kolay... çok değişik kıyafetlerde var ama ben illah köyümdeki kıyafeti giymek istedim...
dul bayanları anlamadım neden gelmesinler...

tatlım kuşak bağlama heryerde yar biliyorum... bazı yerlerde abi yada kardeş, bazı yerde baba, bazı yerde başkası bağlar bizde baba bağlar... bunuda anlamı var ama tam bilmiyorum iste kırmızı kurdale...

canım dedem hacı kuran esliğinde çıkardılar ve baba evinden çıkarken dua ettiler... akşamda düğünden sonra koca evine girerkende erkek tarafı dua etti ve eşim beni kucaklayarak eve soktu... bunlar çok önemlidir...

herşey çok güzel,mutluluktan gözleriniz parlıyor resmen
rabbim banada sevdiğim insanı almayı nasip edecekmi acaba
dua edin ne olurr..

herşey çok güzel,mutluluktan gözleriniz parlıyor resmen
rabbim banada sevdiğim insanı almayı nasip edecekmi acaba
dua edin ne olurr..

tatlım Rabbim her isteğini gönlüne göre versin... Hayırlısı neyse hakkında olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…