bence en güzeli siyah.mavi şişman göstermiş metalikte basık göstermiş. ama orta koyulukta mor tonları ve fuşya rengi sana çok güzel gider ve bence yüzüne en uyumlu renkler onlar. tabi önemli olan senin nasıl bir konsept seçtiğin. kendini nasıl tarzda görmek istiyorsun?
Maviyi ve diğer parlak olanı hiç beğenmedim. Vücuduna büyük gelmiş gibiler. Hoş olmamış.
Ama siyah elbise gerçekten çok güzel ve çok yakışmış sana. Çok şık ve zarif görünüyorsun onunla.
bence en güzeli siyah.mavi şişman göstermiş metalikte basık göstermiş. ama orta koyulukta mor tonları ve fuşya rengi sana çok güzel gider ve bence yüzüne en uyumlu renkler onlar. tabi önemli olan senin nasıl bir konsept seçtiğin. kendini nasıl tarzda görmek istiyorsun?
siyah olacak cnmmm bir konu acmıştım takılarımı arıyorum hala özel tasarım takılarım ön planda olcak fuşya yı çok severim pembe takıntım var :) :) siyah daima agır gösterir digerlerini ölesine aldım herhangi bir davette fln giyerim diye dolabımda bulunsun diye :) çok saol yorumun için <3
Maviyi ve diğer parlak olanı hiç beğenmedim. Vücuduna büyük gelmiş gibiler. Hoş olmamış.
Ama siyah elbise gerçekten çok güzel ve çok yakışmış sana. Çok şık ve zarif görünüyorsun onunla.
Siyah; şık, zarif ve seni olduğundan uzun ve zayıf göstermiş, mavi aksine kilolu ve kısa göstermiş, parlak olan ise basit duruyor. Siyah doğru tercih olur dediğin gibi takılarlar canım güle güle giyin
sarışının asıl renginin ben siyah olduğunu düşünüyorum. saçlar açık renkte birbirine karışmış gibi ten rengi,saç,elbise açık konstratlar olduğu için ilgi dağılıyor. Ama açık ten,açık saç ve koyu renkle çok hoş olmuş. güle güle giy.