• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nilperyinin Nişan kıyafeti begenip aldıgı cicileri :)

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
118
nişan kıyafetlerim ...

KULLANICI TALEBİ İLE MÜDAHALE EDİLMİŞTİR

Son düzenleme:
bence en güzeli siyah.mavi şişman göstermiş metalikte basık göstermiş. ama orta koyulukta mor tonları ve fuşya rengi sana çok güzel gider ve bence yüzüne en uyumlu renkler onlar. tabi önemli olan senin nasıl bir konsept seçtiğin. kendini nasıl tarzda görmek istiyorsun?

Maviyi ve diğer parlak olanı hiç beğenmedim. Vücuduna büyük gelmiş gibiler. Hoş olmamış.
Ama siyah elbise gerçekten çok güzel ve çok yakışmış sana. Çok şık ve zarif görünüyorsun onunla. :31:

mavi olanın başka rengi olursa o da güzel ama bu halleriyle ben de siyah diyorum kesinlikle çok hoş olmuş:1: parlak olanı düşünme bile bence

bence en güzeli siyah.mavi şişman göstermiş metalikte basık göstermiş. ama orta koyulukta mor tonları ve fuşya rengi sana çok güzel gider ve bence yüzüne en uyumlu renkler onlar. tabi önemli olan senin nasıl bir konsept seçtiğin. kendini nasıl tarzda görmek istiyorsun?

siyah olacak cnmmm bir konu acmıştım takılarımı arıyorum hala özel tasarım takılarım ön planda olcak fuşya yı çok severim pembe takıntım var :) :) siyah daima agır gösterir digerlerini ölesine aldım herhangi bir davette fln giyerim diye dolabımda bulunsun diye :) çok saol yorumun için <3

Maviyi ve diğer parlak olanı hiç beğenmedim. Vücuduna büyük gelmiş gibiler. Hoş olmamış.
Ama siyah elbise gerçekten çok güzel ve çok yakışmış sana. Çok şık ve zarif görünüyorsun onunla. :31:

tesekkürler tatlım :) <3 siyah olan nişan için çok saol :54:

mavi olanın başka rengi olursa o da güzel ama bu halleriyle ben de siyah diyorum kesinlikle çok hoş olmuş:1: parlak olanı düşünme bile bence

saol tatlım :) parlak olan normal yaz geceleri bardı konserdi o yüzden aldımmm siyah düşünüyordum nişanım için

Siyah; şık, zarif ve seni olduğundan uzun ve zayıf göstermiş, mavi aksine kilolu ve kısa göstermiş, parlak olan ise basit duruyor. Siyah doğru tercih olur dediğin gibi takılarlar canım güle güle giyin :nazar:

sarışının asıl renginin ben siyah olduğunu düşünüyorum. saçlar açık renkte birbirine karışmış gibi ten rengi,saç,elbise açık konstratlar olduğu için ilgi dağılıyor. Ama açık ten,açık saç ve koyu renkle çok hoş olmuş. güle güle giy.

Back