🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Şu hayatta mümkün mertebe kendimi en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyorum kişisel gelişim kitapları oldukça okuyorum ama bazı şahsiyetler karşısında davranışları karşısında ne yapılır nasıl davranılır nasıl moralin bozulmaz hâlâ bunu çözemiyorum. İnsanlar nasıl bu kadar kolay yalan söyleyip birilerinin hakkına giriyorlar hayretler içerisinde kalıyorum. Şu para denilen illet benim gözümde amaç değil sadece bir araçtır nasıl doymuyorlar şaşırıyorum. Böylesi bir dünyada nasıl güçlü bir kişiliğe sahip olacağız evlatlarımızı nasıl güzel yetiştireceğiz bunun yolunu arıyorum . Eğitim denilen şey öyle önemli ki doktor mühendis avukat meslek dalları hiçbiri umrumda değil benim çocuğum insan olsun kul hakkına girmesin yalan söylemesin darda kalmış bir insana, hayvana, doğaya duyarlı olsun büyüklerine saygısızlık yapmasın karşıdakine empati yapabilsin elindeki bir bütünü ihtiyacı olana yarısını verebilsin ve istiyorum ki yine kendisi gibi insanlarla karşılaşsın bazen yolum çok güzel insanlarla karşılaşıyor umudum yeşeriyor daha iyi insanlar hâlâ hayatta...

Kızımı cimnastiğe götürdüğümde iki naif hanımefendi ile tanıştım biri ile daha önceden aldığımız eğitimde denk gelmiştik selamlaşmalarımız olmuştu yani enerjiye çok inanıyorum ne tesadüftür ki burada da karşılaştık karşılaşmamızı enerjiye bağlıyorum ilgi alanlarımız bu kadar mı denk gelir konuşurken zaman nasıl hızlı ilerliyor insan anlamıyor. Sağlıklı beslenme, spor, çocuklarımızın aktiviteleri, yetiştirme tarzlarımız öyle benziyor ki böyle insanlarla tanışmak beni geleceğe dair çok umutlandırıyor .

Son ses kulaklıkta kendini en özel hissetirecek kahvaltıyı hazırlama zamanı çünkü sen dünyanın en özel bir insanısın

Akşama doğum günü etkinliğine gideceğim az önce aldığım hediyeler çok tontişler kızımın da var bi tane kendime de alsam iyi olacaktı

Eklentiler

• 1000041278.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 11
Diyeti bozmadım dün akşam sadece ince bir dilim pasta yedim. Ayy bu sabah hiç dün sabahki enerjim yok okula gittim geldim üşüdüm sıcacık yatağa girdim biraz uyuyim

Hava güneşli hafif ısıtıyor da terasa çıktım öğle güneşiyle namazımı kıldım şimdi kitabımı okuyacağım.

Eşim az önce balıktan geldi beni mutfağa çağırıyor gel sana maymun göstereceğim diyor mutfak masasına koymuş kapalı bir köpük tabak ben de içimden şöyle geçiriyorum herhalde balıktan aç geldi içinden börek falan çıkacak da beraber yiyeceğiz ya da tatlı aldı geldi yiyeceğiz çünkü o köpük tabaklarda genelde bunlar oluyor bir açtı tabağı Allah'ım içinden kımıl kımıl bir sürü bir şey ilk defa gördüm mamun muymuş neymiş buzdolabına koyacakmış ölürlermiş eline almış bana doğru getiriyor korkunçlardı buzdolabına koymak mı ya gece firar ederlerse geldiği gibi gittiler evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…