• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil'in Nişanı =]

canım çok güzel olmuşsun :30: bu renk sana da çok yakışmış.. Allah tamamına erdirsin inş. Mutluluğunuz,huzurunuz daim olsun.. Darısı başıma:16:

Sağol arkadaşım... İnşallah daha güzelleri sana olur sende keyifle mutlulukla yaşarsın güzel gününü:16:

Son düzenleme:
Fotoğraflar çok hoş bahçeşhir göleti de çok severim dış mekan fotosu için güzel bir seçim olmuş mutluluklar dliyorum.:69:

Evet gerçekten çok güzel bir yermiş ve çok sakin bir yerdi ... Çok teşekkür ederim:):) :16:

Aaa benım nısanlıgımın aynısı ..aysira gelınlıktenmı aldın canım sende :)

sanada cok yakısmıs canım ..allah mutlu mesut etsın ......bende kadıkoydekı aysiradan aldım ..gelinliğimide ordan almayı düşünüyorum güzel modeller var cunku

Çok teşekkür ederim canım yaa... Bende düşünüyorum da bakalım nasıl olacak, gerçekten güzel şeyler var riske atmak istemiyor insan ... Sana da mutluluklar:16:

çok güzel cnm mutluluklar :nazar:

renk cok yakışmış ck güzel olmuşsun
takınla saçınla tacnla tamamlanmış bı güzellık olmuş

Allah tamamını erdırsın tatlım:69:

maşallah,

renk çok tatlı, çok güzel bir seçim, şeker pembesi, maşallah,
allah nazarlardan saklasın, sende çok güzel bir gelin adayı olmuşsun, allah sevdiğine bağışlasın

hayırlı olsun çok yakışmışsınız Allah mutlu etsin İnşallah darısı düğününüze olsun

maşallah,

renk çok tatlı, çok güzel bir seçim, şeker pembesi, maşallah,
allah nazarlardan saklasın, sende çok güzel bir gelin adayı olmuşsun, allah sevdiğine bağışlasın

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:) Amiiiin inşallah..:16:

Back