NİLBERA Teyzemize...

Nilim gönlü zengin büyük arkadaşım nasılda sevindirmiş nazlıyı Rabbim sanada hayırlı bir eş ve evlatlar nasip etsin işallah nazlıcım prensesin güle güle giysin işallah:1hug:

Allahımm Eylülümede nasip et nolursunn..Güzel dualara güzellikler nasip et herzaman..Eylülüm canım benim çok teşekkür ederim.Allahım bütüm hamile arkadaşlarıma içlerinde bizede sağlıkla giydirmeyi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Çok öperim birtanem..ŞenizŞeniz:asigim::1hug:a.s.

ne kadar ince bi insansın sen nilim yaaa :asigim:
ben bile acayip duygulandım
nazlımın halini düşünemiyorum :asigim:

qurbaamm meleğim ben nasıldım biliyormusun ilk ellerim titredi zaten birde düşünsene bizlerde hiç tek tük şeyler almışız msndede bana demezmi ablacım önemli değil hatıra biberon filan diyorum yapma etme ..Neyse badyleride görünce biberon minicik qurbaam yaaaa Allahım giydirmeyi nasip et Allahım gerçekten kızım olacak Allahım az kaldı doğacak bu bebek neler nelerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Arkasıda kesilmedi hadii annem battaniye alalım yok efendim gördü cicileri şunuda alalım bunuda abiside öyle yengesi vs derken çeyiz bir anda çoğalıverdi:roflol:Bereketiyle geliyor değilmi teyzesi Yağmurumuz..Allahım sanadaa Nilimide hepinizede nasip etsin yandınız siz yaa benim gibi bıdıbıdı edecek bir teyzeleri olacakkaydirigubbakcemile3

Çok öperim canımŞenizŞeniz

canım ablam siz herşeye değersiniz sizin gibi ablalarım ve kardeşlerim olduğu için çok şanslıyım iyi ki varsınız ALLAH ım inşallah o günleri nasip ederde benimde bir meleğim olur ( öncesinde hayırlı bir koca zemuszemuskaydirigubbakcemile3) hihoyyyt

:gitme:Ay inanamıyorum yaaa,Nilberam benden hızlı çıktın sen gülüm yaaa.Çok tatlısın birtanem çok teşekkür ediyorum.İnan minik minik ne güzel şeyler öyle.Gözlerim doldu ki hele Nazlım ellerin titredi,kalbin güm güm yerinden çıkacakmış gibi attı kesin senin..Kıyamam ben sana yaaa:1hug:
Allahım seninde böyle bebiş beklediğin günleri bizlere gözterin inşallah.Allahım ne diyeyim bilemiyorum,nutkum tutuldu resmen:sinifsinif:
Rabbim bu güzellikleri herkeze yaşatsın inşallah.İşte bu yüzden burayı çok ama çok seviyorum:lepi:
Aradaki bağları,samimiyeti,bu içtenliği nerde nasıl buluruzki.Mesafeler olsada arada engel tanımıyor insan böyle.
Sizleri çok seviyorum.Rabbim gülen yüzünüzü hiç bir zaman soldurmasın inşallah Şeniz

Nilbera cım iylik meleğisin sen yaaa
valla çok duygulandım kimbilir nazlı nekadar duygulandı
inşallah seninde hamile olduğun bebişlerinin kıtyafetlerini aldığın günleri görürüz

canım ablam güzel dileklerin için çok tşk ederim ALLAH ım razı olsun senden inşallah opuyorumnanaktan
inşallah seninde hamile olduğun bebişlerinin kıtyafetlerini aldığın günleri görürüz
inşallah canım ablam inşallah ALLAH razı olsun
hepinizi çok seviyorum​
Şeniz

Nazlı canım hayırlı olsun cicileriniz...:1rolleyes:
Sizi mutlu eden Nilbera bin mutlu olsun inşallahopuyorumnanaktan
İnşallah bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın tatlımmm:Saruboceq::Saruboceq:
Nilbera kuzumŞenizŞenizŞeniz

Canımsın Sen yaa bizde seni çok seviyoruz tatlı teyzeopuyorumnanaktanBambaşka bir duygu bu duygu opuyorumnanaktanGidip gelip seviyoruz alınanları Allahım sağlıkla doğumunuda görmeyi nasip etsin aldıklarımızı giydirmeyide nasıl dua ediyorum bir bilsen..Rabbim hiç birimizi korktğuna uğratmasın:Saruboceq::Saruboceq:Çok öperim birtanemŞeniz

Çok teşekkür meldacım..Nazlı nasıl duygulandı demişsin tarifsizopuyorumnanaktanİnşallah Nilberamızıda görürüz canım :Saruboceqpuyorumnanaktan

beyyZacım çok teşekkürler canım ne kadar güzel yazmışsın bizi mutlu eden Nilbera Bin mutluu olsun inşallahhh çok güzel bir cümle bayıldım Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq: Sağol cnm benim o günleride görürüz inşl :Saruboceq::1hug:a.s.

Ablam topiğinin güzel mesajlarını kısa süreli bir şokla kesiyorum kusuruma bakma lüpten

yahu ben evlendım 6 aylıkta hamıleyım nılberam canım:)))) cicilerını cok begendık bızde istiyoruz

:1shok: :1shok: :1shok: insan bi çizelge neyin koyar lem :mymeka: birden okuyunca şok olduk şurda :1closedeyes: Şu bonus kafamdaki bütün saçlar düzlendi şoka girince -tatlicadiarzu-

Bir kaç dk sonra bonus şoktan çıkar....

amanda aman esracadumda evlenmişte hamileymişş -tatlicadiarzu- namıssız bi haberde vermemiş opuyorumnanaktan Allah tamamına erdirsin hem yuvanı hem bebeni inşallah :Saruboceq:

Bonus konuya döner...

Yağmur bebişim sağlıcakla gelsin giysin inekli badisi inşallah...opuyorumnanaktan zemuszemus

Bu çok güzel bişey bu kadar güzel dostluklar kurmak birbirimizin hayatına böyle güzelliklerle dahil olmak çok güzel..:asigim:
Allah bozmasın

ne kadar ince bir davranış
valla ben duygulandım görüncesenağlama
hafta sonu buluşuyoruz şimdi daha çok merak ettim seniŞeniz

tebrik ederim ne kadar ince bir davranış. işte hala burayı sanal zannedenler görsünler. kk da dostluklar nasıl.nazlıcım seni de tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün.

ALLAH razı olsun inşallah hep birlikte mutlu olalım ALLAH ın izniyle tşk ederim

bonusum canım ALLAH razı olsun çok tşk ederim bitanem ALLAH ım bütün meleklerimizi korusun inşallah

ne kadar ince bir davranış
valla ben duygulandım görüncesenağlama
hafta sonu buluşuyoruz şimdi daha çok merak ettim seniŞeniz
bitanem ALLAH razı olsunçok tşk ederim bende çok merak ediyorum biran önce gelsin 4/5 temmuz zemuszemus

tebrik ederim ne kadar ince bir davranış. işte hala burayı sanal zannedenler görsünler. kk da dostluklar nasıl.nazlıcım seni de tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün.
çok tşk ederim bitanem ALLAH razı olsun hepizinizi çok ama çok seviyorum sizler benim canımsınız
opuyorumnanaktanŞeniz:asigim:

Bende herkesi çok seviyorum :asigim: Sağolasın nilberam :1hug:
Böyle yakın sıcak olduğumuzu görmek bilmek çok mutlu ediyor beni :asigim:

Arda arkadaşım çok güzel söylemiş sanal zannedenler görsünler KK da dostluklar nasıl...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Nazlı ablam yeri değil ama :kedi: hamileyken resmini koycaktın hala bekliyoruz buyrunnnnnnnnn

Yağmuru bi de yerinde görelim zemuszemus

masaallah ne kadar güzel , güle güle kullansin bebisin bunlari , nilbera teyzesi ne kocamaaan tesekkürler.................

Nilberacım Çok Güzel Bi Jest... Kalbin Kadar Güzel Hemde :1hug:

Ablacım.. Gözyaşların Hep Mutluluk İçin Aksın İnşallah.. :Saruboceq:

masaallah ne kadar güzel , güle güle kullansin bebisin bunlari , nilbera teyzesi ne kocamaaan tesekkürler.................

Nilberacım Çok Güzel Bi Jest... Kalbin Kadar Güzel Hemde :1hug:

Ablacım.. Gözyaşların Hep Mutluluk İçin Aksın İnşallah.. :Saruboceq:

çok tşk ederim canlarım ALLAH razı olsun sizlerden kocaman öpuyorum hepinizi
opuyorumnanaktanŞeniz

canım benım cızelge koymadım ama senın ıcın koyucam tamamı bınısım yerimsenibennaniknanik

Canımsınız....

Çok teşekkür ederiz yazdıklarınıza zira mutluluklar paylaşıldıkça çoğalıyor.. a.s. a.s. a.s.

Minik bir tatil yaptık geldik..Bonusum Ne giydim çek görelim bölümünde var resim birtanem yaa oraya ekledim son halimi:))Sanırım bu aydan sonrada iyice dombili oluruz hadi bakalım:))

Tekrar tekrar hepinize çok tşk ederim..mCx:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…