çok tşk ederim canım benim ALLAH razı olsun sizlerde benim için birtanesinizsevgi kelebeği nilbera bir tanesin bir ..
opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tşk ederim canım benim ALLAH razı olsun sizlerde benim için birtanesinizsevgi kelebeği nilbera bir tanesin bir ..
ALLAH ım bağışlasın bitanem ne demek hemen gönderirim ya ben evde kaldım desenizekaydirigubbakcemile3
Nazlım nılberam buradakı arkadaslarım bitanesiniz hepiniz..sizi cok sevıyorum sızler oldukca kendımı yanlız hıssetmıyorum iyiki varsınız
Nazlım nılberam buradakı arkadaslarım bitanesiniz hepiniz..sizi cok sevıyorum sızler oldukca kendımı yanlız hıssetmıyorum iyiki varsınız
Senin, evde kalma ihtimalini düşünemem...
O kadar güzel bir yüreğe ve o kadar güzel bir simaya sahipsin ki...
Herkesin sahip olamayacağı türden...
Hep bu minvalde devam edersin inşallahh, canım benim... :1hug:
Senin, evde kalma ihtimalini düşünemem...
O kadar güzel bir yüreğe ve o kadar güzel bir simaya sahipsin ki...
Herkesin sahip olamayacağı türden...
Hep bu minvalde devam edersin inşallahh, canım benim... :1hug:
Canım İncitanem Allahım razı olsun opuyorumnanaktan isteyen herkeze nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:Bizede dediğin gibi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Çok şanslı olacak teyzesi Yağmurumuz içimden bir ses öyle diyor inşallah abisi gibi olur bu konuda evimize çok uğur getirdi hala öyledir
nazli arkadasim canim öncelikle
:Saruboceq:rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder insallah:Saruboceq:
daha sonrasindada bu güzel cicileri giymeyi
:ecrin_bebek:eminimki cok cici yakisicak kücük hanima:ecrin_bebek:
:Saruboceq:darisi anne olmak isteyen herkezin basina insallah:Saruboceq:
canım benim hiçte yalnız değilsin bizler uzakta bile olsak sevgimizle hep senin yanındayız baka bebende olacak ALLAH nasip ederse kocanada yanında daha ne istiyorsun opuyorumnanaktan
Kıyamam sana yaa kaç yıl oldu değilmi seni tekrar burada bebeğinle görmek çok güzel Esram iyiki sende varsın canım hiç birşeye üzülme emi yerimsenibenŞeniz
:asigim::asigim::asigim:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisAğlarım ben ama yaa:sinifsinif:
amin inşallah Nazlı ablam öyle çok güzel bir anne ki ALLAH ım yavrularını ona bağışlasın
Nazlıcım, inşallah yavrucukların da, senin kadar içten ve naif olurlar...
Onları çok güzel yetiştireceğine ve ayakları öpülesi bir anne olacağına inanıyorum...
Rabbim, hep güldürsün yüzünüzü.... :1hug:
Nilim gönlü zengin büyük arkadaşım nasılda sevindirmiş nazlıyı Rabbim sanada hayırlı bir eş ve evlatlar nasip etsin işallah nazlıcım prensesin güle güle giysin işallah:1hug:
Nazlıcım, inşallah yavrucukların da, senin kadar içten ve naif olurlar...
Onları çok güzel yetiştireceğine ve ayakları öpülesi bir anne olacağına inanıyorum...
Rabbim, hep güldürsün yüzünüzü.... :1hug: