• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİLBERA Teyzemize...

Nazlım nılberam buradakı arkadaslarım bitanesiniz hepiniz..sizi cok sevıyorum sızler oldukca kendımı yanlız hıssetmıyorum iyiki varsınız :utangac:

ALLAH ım bağışlasın bitanem ne demek hemen gönderirim ya ben evde kaldım desenizekaydirigubbakcemile3

Senin, evde kalma ihtimalini düşünemem...
O kadar güzel bir yüreğe ve o kadar güzel bir simaya sahipsin ki...
Herkesin sahip olamayacağı türden...

Hep bu minvalde devam edersin inşallahh, canım benim... :1hug:​

Nazlım nılberam buradakı arkadaslarım bitanesiniz hepiniz..sizi cok sevıyorum sızler oldukca kendımı yanlız hıssetmıyorum iyiki varsınız :utangac:

canım benim hiçte yalnız değilsin bizler uzakta bile olsak sevgimizle hep senin yanındayız baka bebende olacak ALLAH nasip ederse kocanada yanında daha ne istiyorsun opuyorumnanaktan

Kıyamam sana yaa kaç yıl oldu değilmi seni tekrar burada bebeğinle görmek çok güzel Esram iyiki sende varsın canım hiç birşeye üzülme emi yerimsenibenŞeniz

ALLAH razı olsun çok duygulandırdın beni çok tşk ederimopuyorumnanaktan

:asigim::asigim::asigim:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisAğlarım ben ama yaa:sinifsinif:

:nazar::nazar::nazar:
nazli arkadasim canim öncelikle
:Saruboceq:rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder insallah:Saruboceq:
:nazar:daha sonrasindada bu güzel cicileri giymeyi:nazar:
:ecrin_bebek:eminimki cok cici yakisicak kücük hanima:ecrin_bebek:

:Saruboceq:darisi anne olmak isteyen herkezin basina insallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
nazli arkadasim canim öncelikle
:Saruboceq:rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder insallah:Saruboceq:
:nazar:daha sonrasindada bu güzel cicileri giymeyi:nazar:
:ecrin_bebek:eminimki cok cici yakisicak kücük hanima:ecrin_bebek:

:Saruboceq:darisi anne olmak isteyen herkezin basina insallah:Saruboceq:
Canım İncitanem Allahım razı olsun opuyorumnanaktan isteyen herkeze nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:Bizede dediğin gibi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Çok şanslı olacak teyzesi Yağmurumuz içimden bir ses öyle diyor inşallah abisi gibi olur bu konuda evimize çok uğur getirdi hala öyledir:nazar::nazar::nazar:

İnşallah canım yaa giydirip fotoğraflarınıda eklerim teyzesi :Saruboceq::Saruboceq:Yemin ederim şu ana kadar bu kadar heyecanlanmamıştım..Yok bulantılar yok sorunlar test sonuçları derken 5 ay dolu dolu bitiverdi İnşallah geri kalan aylarımızda sağlıkla biter sağlıkla gelir Yağmur :Saruboceq::Saruboceq:

Allahımmm isteyen herkeze nasip et :Saruboceq::Saruboceq:Çok öperim canımŞeniz

canım benim hiçte yalnız değilsin bizler uzakta bile olsak sevgimizle hep senin yanındayız baka bebende olacak ALLAH nasip ederse kocanada yanında daha ne istiyorsun opuyorumnanaktan

Kıyamam sana yaa kaç yıl oldu değilmi seni tekrar burada bebeğinle görmek çok güzel Esram iyiki sende varsın canım hiç birşeye üzülme emi yerimsenibenŞeniz

cok sagolun canım arkadaslarım..Allah herkese sızın gıbı daim arkadaslar nasip etsın.keske birde yakın olsaydık ne guzel olardı :asigim:

nilbera arkadasim sanada kocaman bir masallah canim

:nazar:gönlün nekadar güzel:nazar:
:nazar:kalbin nekadar temiz:nazar:

opuyorumnanaktanseni tanidigim icin ne mutlu banaopuyorumnanaktan

:Saruboceq:herseyin en güzeli:Saruboceq:
:Saruboceq:en özeli:Saruboceq:
:Saruboceq:daima gönlünce olsun insallah:Saruboceq:

nilbera arkadasim sanada kocaman bir masallah canim

:nazar:gönlün nekadar güzel:nazar:
:nazar:kalbin nekadar temiz:nazar:

opuyorumnanaktanseni tanidigim icin ne mutlu banaopuyorumnanaktan

:Saruboceq:herseyin en güzeli:Saruboceq:
:Saruboceq:en özeli:Saruboceq:
:Saruboceq:daima gönlünce olsun insallah:Saruboceq:

çok çok çok tşk ederim sizler benim birtanemsiniz ALLAH razı olsun canım benim
opuyorumnanaktan

:asigim::asigim::asigim:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisAğlarım ben ama yaa:sinifsinif:

Nazlıcım, inşallah yavrucukların da, senin kadar içten ve naif olurlar...
Onları çok güzel yetiştireceğine ve ayakları öpülesi bir anne olacağına inanıyorum...

Rabbim, hep güldürsün yüzünüzü.... :1hug:​

Nilim gönlü zengin büyük arkadaşım nasılda sevindirmiş nazlıyı Rabbim sanada hayırlı bir eş ve evlatlar nasip etsin işallah nazlıcım prensesin güle güle giysin işallah:nazar::1hug:

Onları çok güzel yetiştireceğine ve ayakları öpülesi bir anne olacağına inanıyorum...

amin inşallah Nazlı ablam öyle çok güzel bir anne ki ALLAH ım yavrularını ona bağışlasın

Nilim gönlü zengin büyük arkadaşım nasılda sevindirmiş nazlıyı Rabbim sanada hayırlı bir eş ve evlatlar nasip etsin işallah nazlıcım prensesin güle güle giysin işallah:nazar::1hug:

canım eylülüm bitanem çok tşk ederim aminnnnn inşallah ya ben sizi çok seviyorumopuyorumnanaktan

nekadar ayip ettim

ve prensesin abisi prensi unuttum

onada kocaman bir masallah

öp annesi benim yerime kocaman prensini olurmu

Canım yaa:kedi::kedi:

Aşımızı olduk geldik şimdi abisini mest ettin mest Öp kelimesini okudu uzattı zaten yanağını öpeyim diyekaydirigubbakcemile3 Çok teşekkür ettin onure ettin abimizi..Sağlık ocağındada yakışıklı abi diye sevince demeyin keyfine..Allahım bozmasın mutluluğunu:nazar: Yüreği güzel arkadaşımm ne desem az çok tşkler:1hug::asigim:a.s.

Allahım razı olsun canım duygusallık hat safhada birde bu yazılar mafoldumben İnşallah canım bu yazılarınıza daha ve daha layık olabilirim..Sadece bana değil bize değil vatanıma milletime herkeze faydalı evlatlarım olur bunun için elimden geleni yapıyorum yaparımda:kedi:

Bir zamanlar çalışıyordum mesleğim vardı şimdi evdeyim ama asıl mesleğimin başındayım annem hep derdi evlat yetiştirmek başlı başına bir iş haklıymış birşeyler olmasını istiyorsak birşeyler vermeliyiz... Belki bir süre sonra bu kadar fazla aranızda olmayacağım ama çocuklarımda eşimde ailemde dahil buradaki teyzelerimizi biliyorlar hepinizi ayrı ayrı çok seviyoruz sevgiden ötesi var hepinize "Saygı" duyuyoruz..İyiki varsınız:1hug:
Ferzacım ne desem az o cümleririn yanında ....ŞenizŞenizopuyorumnanaktana.s.

Back