NİLBERA Teyzemize...

BenNazKsK

Çiçek&Böcük:)
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
3.943
9
316
İzmir
Hemen teşekkür etme sebebimi yazmak istiyorum.Nilbera teyzemiz çok büyük bir incelik yapıp doğacak kızımıza bir sürü ciciler almış.İlk konuşurken onunla ablacım işte biberon yapma etme gülüm zahmet etme derken dün kolimiz geldi..Evdede değildim abimlere geçmiştik annemler herkez orada..

Sonrasında koliyi açtığımda dilim tutuldu gözlerde yaşlar Allahım dedim naptın sen.. Çok cici badyler almış teyzesi Yağmurumuza kızımız bereketiyle geliyor inşallah..:Saruboceq:

Abisi bir gördü deliye döndü anne ne güzel bunlar kardeşim giyecek...zemuszemushihoyyyt

Annem desen Allah razı olsun ne insanlar var demekten kendini alamadı...:Saruboceq:

Eşim direk ne zaman evleniyor diye sordukaydirigubbakcemile3

Ben deseniz gözlerde yaşlar deli kız naptın sen diye söyleniyorum :CüvCüv::1hug:

Ablacım çok teşekkür ederim :asigim: opuyorumnanaktan jestinle bizleri öyle mutlu ettinki inşallah sağsalim giydirmek nasip olur kızımıza..İnşallah o günleri görürüz Şeniz
hepbirlikte :Saruboceq::Saruboceq:

İşte fotoğrafları cicilerimizin Ablacım mahçup ettin bizleri düğün ne zaman??kaydirigubbakcemile3

Bu arada abisi görünce ablasının bu aldıklarını dayanamadı ve oda bunu aldı kaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ne kadar güzel ince bir davranış.. Allah dostluğunuzu bozmasın .. cicilerinin hepsinide güle güle sağlıkla giysin kızın Nazlıcım .

canım ablam şuan inan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum iş yerinde seni çok seviyorum küçük meleğimiz hayırlısıyla giyer inşallah ALLAH ım meleğinizi hayırlı evlat eylesin inşallah
ben ne zaman evelnecem bilmiyorum ama çok sevdiğim gönulden bağlı oldum bir sevdiceğim var inşallah herşey rayına girerse fazla beklemeyiz kocaman öpuyorum
:kedi:
opuyorumnanaktan Şeniz​

ne kadar güzel ince bir davranış.. Allah dostluğunuzu bozmasın .. cicilerinin hepsinide güle güle sağlıkla giysin kızın Nazlıcım .

Aminn Pamuk şekerim..Çok teşekkür ederiz..Nickin çok çok güzel söylenmeside kasım annelerinde bebkleri pamukşekerim diye seven çok arkadaşım varopuyorumnanaktan a.s.a.s.

Canımsın...opuyorumnanaktan

Amin ablam aminn giydirdiğimdede fotoğrafını çeker bu sefer ablasına yollarız kaydirigubbakcemile5 Dualarımız senile ablam inşallah herşey yoluna girer ve seni yanımıza alırız..İzmir gelini:Saruboceq:Bizde Seni kocaman öpüyoruz çok ama çok teşekkür ederimŞenizŞeniz

cok guzeller bıtanem gule gule kullan.ama bende ıstıyom bu cicilerden ((((

oy oy oy nelerde almış teyzesi
bizim nilbermız iyilik meleğimzdr
çook seviyorum cnm arkadaşımz
bizede herzmn böleyle
ne istersek isteyilim yapar eder
dielerim o da sevdiğine kavuşur hayırlısıyla
o bizim yüzümüüz güldürüyor dielirm allahta onun yüzü güldürü herzmna.s.
cnm arakdaşım bnm
siiznde gelecek olan bebeğinizi allahım analı bablı büyütüsün sağsalim kucağınıza alamk nasip etsiin

yahu ben evlendım 6 aylıkta hamıleyım nılberam canım:)))) cicilerını cok begendık bızde istiyoruz

cok guzeller bıtanem gule gule kullan.ama bende ıstıyom bu cicilerden ((((

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Oyy oyyyyy canım benimm yeterki sen isteopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanÇok tşk ederiz teyzesi inşallah sağlıkla giydiririz..Ama adresi alalım hemen cinsiyet belli olsun bebişede yollayım badylerzemuszemusŞenizŞeniz

Nazlım canım bu gıdısle bellı olmayacak ben kafama gore alıcam bişiler..sarı beyaz olabılır..artık cok heyecanlıyım almak ıstıyorum ciciler bebegime :ecrin_bebek: adresı yollayayım gonderın bana ciciler teyzelerınden hedıyesı olsun :asigim::asigim:

canımsın o sizin iyi yüreğinizden kaynaklanıyor kurban olam sizi veren ALLAH ıma sizleri çok seviyorum güzel dileklerin içinde çok tşk ederim canım benim
opuyorumnanaktanŞeniz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ne kadar güzel yazmışsın canım herzaman hepimizin yüzü gülsün inşallah..Nilberamda umarım yanıma gelebilir :Saruboceq:Burada evlendireceğiz onu kaydirigubbakcemile3

Bizde teşekkür ederiz inşallah sağlıkla giydiririz Yağmurumuza :Saruboceq:ŞenizŞenizŞeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol:Tamam bitanesi adres alalım hemen Sarı yeşil kırmızı artık hepsinden karışıkhihoyyytKıyamam bak nasıl heyecanlandırıyor değilmi kıyafetler işte biz dün koliyi açınca bu duruma düştük :dance:alkisalkisalkis

ALLAH ım bağışlasın bitanem ne demek hemen gönderirim ya ben evde kaldım desenizekaydirigubbakcemile3
nilberam canım amın sagolasın darısı senın basına ınsallah..
ozellerinize gonderıyorum adresımı valla bende ıstıyom karısmam.hem benım kımsemde yok burda tek kaldım bi basıma fisfisfis

sevgi kelebeği nilbera bir tanesin bir ..

İzninle bu cümlenin altına imzamı atarım:lepi:

nilberam canım amın sagolasın darısı senın basına ınsallah..

ozellerinize gonderıyorum adresımı valla bende ıstıyom karısmam.hem benım kımsemde yok burda tek kaldım bi basıma fisfisfis

Ya öyle deme ama zaten gözyaşları hazırnazır hiçtee yanlız diilsin bebişin var öncelikle eşin bizleryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…