ne kadar güzel ince bir davranış.. Allah dostluğunuzu bozmasın .. cicilerinin hepsinide güle güle sağlıkla giysin kızın Nazlıcım .
canım ablam şuan inan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum iş yerinde seni çok seviyorum küçük meleğimiz hayırlısıyla giyer inşallah ALLAH ım meleğinizi hayırlı evlat eylesin inşallah
ben ne zaman evelnecem bilmiyorum ama çok sevdiğim gönulden bağlı oldum bir sevdiceğim var inşallah herşey rayına girerse fazla beklemeyiz kocaman öpuyorum:kedi:
opuyorumnanaktan Şeniz
cok guzeller bıtanem gule gule kullan.ama bende ıstıyom bu cicilerden((((
cok guzeller bıtanem gule gule kullan.ama bende ıstıyom bu cicilerden((((
oy oy oy nelerde almış teyzesi
bizim nilbermız iyilik meleğimzdr
çook seviyorum cnm arkadaşımz
bizede herzmn böleyle
ne istersek isteyilim yapar eder
dielerim o da sevdiğine kavuşur hayırlısıyla
o bizim yüzümüüz güldürüyor dielirm allahta onun yüzü güldürü herzmna.s.
cnm arakdaşım bnm
siiznde gelecek olan bebeğinizi allahım analı bablı büyütüsün sağsalim kucağınıza alamk nasip etsiin
oy oy oy nelerde almış teyzesi
bizim nilbermız iyilik meleğimzdr
çook seviyorum cnm arkadaşımz
bizede herzmn böleyle
ne istersek isteyilim yapar eder
dielerim o da sevdiğine kavuşur hayırlısıyla
o bizim yüzümüüz güldürüyor dielirm allahta onun yüzü güldürü herzmna.s.
cnm arakdaşım bnm
siiznde gelecek olan bebeğinizi allahım analı bablı büyütüsün sağsalim kucağınıza alamk nasip etsiin
yahu ben evlendım 6 aylıkta hamıleyım nılberam canım:)))) cicilerını cok begendık bızde istiyoruz
Nazlım canım bu gıdısle bellı olmayacak ben kafama gore alıcam bişiler..sarı beyaz olabılır..artık cok heyecanlıyım almak ıstıyorum ciciler bebegime :ecrin_bebek: adresı yollayayım gonderın bana ciciler teyzelerınden hedıyesı olsun :asigim::asigim:
ALLAH ım bağışlasın bitanem ne demek hemen gönderirim ya ben evde kaldım desenizekaydirigubbakcemile3
nilberam canım amın sagolasın darısı senın basına ınsallah..ALLAH ım bağışlasın bitanem ne demek hemen gönderirim ya ben evde kaldım desenizekaydirigubbakcemile3
ozellerinize gonderıyorum adresımıalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol:Tamam bitanesi adres alalım hemen Sarı yeşil kırmızı artık hepsinden karışıkhihoyyytKıyamam bak nasıl heyecanlandırıyor değilmi kıyafetler işte biz dün koliyi açınca bu duruma düştük :dance:alkisalkisalkis
sevgi kelebeği nilbera bir tanesin bir ..
nilberam canım amın sagolasın darısı senın basına ınsallah..
ozellerinize gonderıyorum adresımıvalla bende ıstıyom karısmam.hem benım kımsemde yok burda tek kaldım bi basıma fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?