• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nilbera teyzemize teşekkürler

EsraCadi

inci'm kızım biriciğim(ssçs)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
489
21
643
40
Canım benım gercekten cok tesekkür ederım a.s.
öncelikle sizin gibi arkadaslarım oldugu ıcın cok mutluyum hepinizi gercekten cok sevıyorum Allah razı olsun
Bir sürü ciciler almıs yeni doğacak bebişime gercekten cok güzeller bayıldım resmen,zaten içimde :CüvCüv: onun ayrı bi hevesi ayrı bi heyecanı var..
cok duygulandım sımdı :asigim:
Annemede soyledım hemen aradım oda cok sevındı oda ayrıca tesekkürlerını bıldırdi cok selamı var canım benım.
giydikce hep seni hatırlıcaz teyzesi Şeniz
darısı senin basına artık senide beklıyoruz en kısa zamanda ınsallah bitanem..:nazar::nazar::nazar:

işte bebişimin cicileri

a.s.:1hug:

Son düzenleme:
kız nilbera bak şimdi bnmde hamile kalsım geldi ama biliyon elde imakn yok
napiim dışardan sperm bankalarına mı başvursam :jeyyar:
şaka tabiki de
nileberam iyilik meleğim
yerin cennetlik dilerim sevdiğine kavuşursun
şu yalan dünyada herşey o gerçek güzel gönlünce olsuun
çook seviyorum seni
ve ayrıca arkadşım seni de ayırca kutluyorum alalhım analı babalı büyütüsün yavrunu:nazar:

mesajı okuyunca dikkatimi çekti esracadi sen sarısaçlı bi kızdın dimi konuşuyorduk biz senle msn le yada ben mi karıştırıyorum

Canım benım gercekten cok tesekkür ederım a.s.
öncelikle sizin gibi arkadaslarım oldugu ıcın cok mutluyum hepinizi gercekten cok sevıyorum Allah razı olsun
Bir sürü ciciler almıs yeni doğacak bebişime gercekten cok güzeller bayıldım resmen,zaten içimde :CüvCüv: onun ayrı bi hevesi ayrı bi heyecanı var..
cok duygulandım sımdı :asigim:
Annemede soyledım hemen aradım oda cok sevındı oda ayrıca tesekkürlerını bıldırdi cok selamı var canım benım.
giydikce hep seni hatırlıcaz teyzesi Şeniz
darısı senin basına artık senide beklıyoruz en kısa zamanda ınsallah bitanem..:nazar::nazar::nazar:

işte bebişimin cicileri

a.s.:1hug:
canım benim sizler benim için çok değerli insanlarsınız seni mutlu edebilmişsem ne mutlu annenin ellerinden kocaman öpuyorum canım benim ALLAH ım hayırlısıyla giymeyi nasip etsin inşallah hayırlı evlat olur sizlere

heps, çok cici nilin ellerine sağlık :)
kocaman öpuyorum canım ablammm
şaka tabiki de
nileberam iyilik meleğim
çook seviyorum seni
ve ayrıca arkadşım seni de ayırca kutluyorum alalhım analı babalı büyütüsün yavrunu:nazar:
bebeğim ALLAH ım inşallah nasip eder ALLAH razı olsunopuyorumnanaktanŞeniz​

şaka tabiki de
nileberam iyilik meleğim
çook seviyorum seni

Amın canım Allah razı olsun

mesajı okuyunca dikkatimi çekti esracadi sen sarısaçlı bi kızdın dimi konuşuyorduk biz senle msn le yada ben mi karıştırıyorum

ben hatırlayamadım kımsın sen nıck falanmı degıstırdın?

canım benim sizler benim için çok değerli insanlarsınız seni mutlu edebilmişsem ne mutlu annenin ellerinden kocaman öpuyorum canım benim ALLAH ım hayırlısıyla giymeyi nasip etsin inşallah hayırlı evlat olur sizlere

kocaman öpuyorum canım ablammm

bebeğim ALLAH ım inşallah nasip eder ALLAH razı olsunopuyorumnanaktanŞeniz​

amın canım benım cok sagol

Çokk güzeller :)

darısı olmayanların basına tesekkur ederım

evet bitanem hepsi çok güzel giyecek olan bebekte ALLAH ın izniyle çok güzel bebek ALLAH ım hayırlısıyla giymeyi nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan​

:1hug::asigim::asigim:

evet yaa ne ole oldu ben eŞıme sÖlem oda gırsın balı ben ıstemıyroum acıkcası erkek ueyyı benım eŞım burdakı msjalrımıbıle okumaz onlar sızın sırırnız der bende okumaısnı ıstemem zaten varsa sorcagın bana sor dıyorum

Back