- 12 Mayıs 2020
- 20
- 11
- 36
- 27
- Konu Sahibi Gizmooooooo7
Bir kizim var adı Aylin şuan ikinciya 8 buçuk hamileyim doğum yapıcam birkaç isim arasında kaldık, Sizce Nil mi Ayliz mi kulağa hoş geliyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nilay olsa tam uyumlu olurmuş:) Ama sorunuza cvp olarak Nil daha hoş geliyor kulağa, Ayliz daha çok yazım hatası gibi geliyorBir kizim var adı Aylin şuan ikinciya 8 buçuk hamileyim doğum yapıcam birkaç isim arasında kaldık, Sizce Nil mi Ayliz mi kulağa hoş geliyor ?
bu arada kolay doğumlar dilerim sağlıkla gelsin cimcimeBir kizim var adı Aylin şuan ikinciya 8 buçuk hamileyim doğum yapıcam birkaç isim arasında kaldık, Sizce Nil mi Ayliz mi kulağa hoş geliyor ?
Ay etrafında ışık demek ismi ayline aynı aslında,teşekkür ederim öneriniz icinNilayAyliz ne demek ilk defa duydum
Nil, ayla, alya, selin, pelin ya da nilay guzel bence, ayliz cok zorlama gibi duruyor. En azindan ben hic duymadim bu ismi
Ayliz son yıllarda türeyen isimlerden. Ayliz: ay ışığı, ay parıltısı.
Yine son yıllarda ortaya çıkan Ayza ismi var bir de. O da ay gibi güzel yüzlü kız anlamına geliyormuş.
Kizilcik serbetindeki karakter geldi aklimaNilay güzel
HAHAJSKizilcik serbetindeki karakter geldi aklima![]()
Merhabalar bir arkadaşımın kızı var Ayliz ismi çok güzel bence isim hemde uyar kardeşine de :) hayırlı sağlıklı olsun inşallahBir kizim var adı Aylin şuan ikinciya 8 buçuk hamileyim doğum yapıcam birkaç isim arasında kaldık, Sizce Nil mi Ayliz mi kulağa hoş geliyor ?