• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Gün Hipno Meditasyon CD'ni Dinleyerek İncelme Deneyimim

yarın netten aratıp dinliycem canım çok teşekkürler
bu arada seni yeniden aramızda görmek çok güzel a.s.

bu cd den bende dinliyorum gercekten ise yarayacak gibi duruyo.agzi ma bir sey götürmüyom gitmiyo .abur cubur cok yerdim simdi kesildiii.baya iyiymis .tavsiye ederim

bende bu yöntem iyi geldi.devamli bir seyler arayan ben dolaplarin kapisini kapatmaya basladim .yuuupi.ayrica rahatlama yapiyooooo

bende tam bununla ilgili bir konu açacakken açılmış çok sevindim
bende dün araştırıken telkinle kilo verme mp3 ünü indirdim şimdi hatta çalıyor bir yandan
hakkten bu şekilde kilo veren oldumu
yalnız benim bununla ilgilimi bilimiyorum ama dünden beri bağırsak aktivasyonum arttı

içinden abidik gubidik yazılar çıktı mp3 falan yok :S
bilgisayarında olan biri bana mail atabilir mi? olumluysa cevabınız özel mesaj atarsanız yazarım adresimi :) teşekkürler şimdiden

bende nette rastladım hipnoz gibi bişey, sonunda şimdi 7 den geriye sayacağım falan diyor, klasik tv de gördüğümüz hipnoz gibi

arkadaşlar merhaba bende indirmiştim bu cd leri netten ama sağlıklı zayıflama cd sinde 2 bölüm var telkin ve subliminal kısmı her ikisinide 2şer kere dinlemek gerekiyormu yoksa sadece subliminal olanımı dinlesem günde 2 kere walla öbür şekilde günün yarısı gider yane 4 kere gibi oluyor bilemedim ben bi türlü sıkılıyorum ve bu yüzden gergin olmama neden oluyor ?

bende bulamadım dünden beri arıyorum bana da biri link atabilir mi acaba:26:
dlra, nerdeyse bir senedir bu başlığa kimse gelmemiş ama ben de merak ettim. hipnoz bir doktor eşliğine bile tehlikeli bir yöntem değil mi, nasıl kasetten cd den oluyor anlamadım yani cd den hadi şimdi uyan mı diyor bir ses en sonunda?

Arkadaşlar geçen gün ben de indirdim merakımdan ama ilk dakikalarda müthiş bir huzur diyete karşı süper relax oldum... tam çok iyi derken dinlemeyi bitirdikten sonra aşırı baş ağrısı ve mide bulantısı oldu acaba mı dedim.. ertesi gün yine dinledim yine aynı gecesine yine aynı derken bıraktım sanırım netten indirince cidden bozuluyor orjinalini bulup alacağım...
Kalliste doğru yoldasın demek ki cd bilinçaltını etkilemeye başlamış baş ağrısı ve mide bulantısı çok normal.Ben dört gündür dinliyorum ama yemem de bi değişiklik yok.Hatta artma var.Niyeyse anlamadım.

Back
X