Arkadaşım öncellikle Allah kolaylık versin ilk bir hafta zordur ama inan sigara içmeye nasıl alıştıysan içmemeyede alışıyorsun emin ol..bende tam 10 yıl sigara kullandım yeri geldi günde 1 paket yeri geldi günde 3 veya 4 ama son zamanlarda baya baya çoşmuştum can sıkıntımı sigarayla gidermeye başlamıştım,artık sabahları yataktan çıkamaz duruma geldim heryerim ağrıyor,nefes almakta zorluk çekiyorum,üşengençlik hadsafhada....birsürü olumsuzlukları oluyordu.KARAR VERDİM DEDİMKİ BÖYLE OLMAZ DERHAL SİGARAYI BIRAKIYORSUN internetten okudum araştırdım ALLAN CARR ı buldum videosunu izledim etkili oldu ama ben yine bırakamadım,kitabını aldım (SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU) kitabın ortalarına kadar sigara içtim sonunu beklemeden o pislik lanet sigaradan kurtuldum..şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşım bırak nikotin sakızıymış,bandıymış bunlar aldatmaca sigaranın yerine asla başka bişi koymayın der ALLAN CARR bu sizde sigaradan kendini mahrum bırakma hissi verir ve daha çok sigara içesin gelir kopamazsın,kitabı al,oku AMA ÖNCE KARARLI OL GERİSİ KOLAY ben bırakalı 20 gün oldu çok ama çok mutluyum darısı tüm bırakmak istiyenlere bu arada nemi oldu?
1)SAĞLIKLI OLDUĞUMU HİSSETMEYE BAŞLADIM
2)ENERJİM ARTTI
3)SAKİNLEŞTİM ESKİDEN DAHA ASABİYDİM
4)AĞZIMIN TADI YERİNE GELDİ
5)MİS GİBİ TEMİZLİK KOKUYORUM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR
6)SAĞLIKLI OLDUĞUMU HİSSETTİĞİM İÇİN DAHA SAĞLIKLI YAŞAMAYA BAŞLADIM,İNŞ.YAKINDA DA BELKİ BİR ANNE ADAYI OLURUM MUTLU BİR ANNE OLURUM,BELKİ 1-2 KİLO ALIRSIN ONUDA VERİRSİN HİÇ DEĞİLSE BİR ARTIN OLACAK SEN SAĞLIKLI BİR BİREY OLACAKSIN İNAN BUNA DEĞER