Daha farkli bir seyler.ariyorum tesekkurler arkadalar_MedceziR_ gecen sezon.sattigin.vizon bir hirka vardi asimetrik kesim gibi o duruyorsa ona talip olabilirim
Aciliyeti yok canim,izmire gectiginde uygun oldugunda yeniden bakarim fotograflara :)bu sene fiyatta da anlasirsak supper olur:)Duruyor gevezek..bir de triko siyah ince hırkam var..tunikler de bu sekilde..
Yalnız yarın izmire gecicem yazlıktan, valizleri toparladım, vlzonun resmini tekrar gormek lstersen valizde, ancak salı gunu :) siyah buralardaysa ona bakayım..
Aciliyeti yok canim,izmire gectiginde uygun oldugunda yeniden bakarim fotograflara :)bu sene fiyatta da anlasirsak supper olur:)
Bluzde m ama hirkada s de oluyorBu sene uygun fiyatlar, vlzonun fiyatı tabi biraz farklı ama anlasırız
Tunikler 7.5 mesela..m ydin sen dimi?
Daha farkli bir seyler.ariyorum tesekkurler arkadalar_MedceziR_ gecen sezon.sattigin.vizon bir hirka vardi asimetrik kesim gibi o duruyorsa ona talip olabilirim
Degisik bi tunik vardi ama resim yuklenmiyorDaha farkli bir seyler.ariyorum tesekkurler arkadalar_MedceziR_ gecen sezon.sattigin.vizon bir hirka vardi asimetrik kesim gibi o duruyorsa ona talip olabilirim
Umarım beğenirseniz.Arkadaslar merhaba,sonbahar icin dolap yenileme zamani:) magazalarda hep ayni tarz seyler var bit pazarindan hep daha orijinal.urunler buldum simdiye kadar o sebeple bir baslik acmak istedim, mevsimlik uzun tunik ya da bluz,süet püsküllü ve ya farkli tarz besen orten ceket veya hirkalar ariyorum.
merhaba,ben de yenı bırseyler ekledım konuma bakabılırsın hırka,kazak,kadıfe esofman gıbı seyler varArkadaslar merhaba,sonbahar icin dolap yenileme zamani:) magazalarda hep ayni tarz seyler var bit pazarindan hep daha orijinal.urunler buldum simdiye kadar o sebeple bir baslik acmak istedim, mevsimlik uzun tunik ya da bluz,süet püsküllü ve ya farkli tarz besen orten ceket veya hirkalar ariyorum.
Benim konuma baktinmi cnmArkadaslar merhaba,sonbahar icin dolap yenileme zamani:) magazalarda hep ayni tarz seyler var bit pazarindan hep daha orijinal.urunler buldum simdiye kadar o sebeple bir baslik acmak istedim, mevsimlik uzun tunik ya da bluz,süet püsküllü ve ya farkli tarz besen orten ceket veya hirkalar ariyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?