• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikahtan sonra ne yaptınız ? Eğlence olarak. .

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
133
evet başlıkta da belirttiğim gibi..
Nikahtan sonra eğlence olarak ne yaptınız ?
ben bir türlü mekan bulamıyorum da :(

Nikahtan sonra boğaza nazır bir restoranda benim ve eşimin anne baba kardeş amca dayı hala teyze ve onların çocuklarıyla yemek yedik. Çok da güzel oldu.

komple mi yemek yediniz yahu. .
😂😂😂😂😂😂😂 biz nikaha sadece sahitler ile gitmisdik O yüzden yemek yemeye gittik.. ama biz gelin alma dan sonra fotograf cekindik ve ondan sonra da yemek yedik hep beraber aksama da dügündü yani yemek yemekle yanlis bise yapmazsiniz😁😁😁

😂😂😂😂😂😂😂 biz nikaha sadece sahitler ile gitmisdik O yüzden yemek yemeye gittik.. ama biz gelin alma dan sonra fotograf cekindik ve ondan sonra da yemek yedik hep beraber aksama da dügündü yani yemek yemekle yanlis bise yapmazsiniz😁😁😁
ben düğün yapmayacagımdan komple nikaha gelenleri yemege göturmek pek mantıklı gelmez bence.. bende öyle dusundum :D
acaba eşimle başbaşa mı yesem. .

Bizim nikahla ve düğün ayrı oldu
Düğünden sonra kendimizi otele atalım diye ölüyoduk zaten yorgunluktan

Nikahtan sonra arkadaşlarımız ve genç kuzenlerimizle cafeye geçtik yemek yedik alkol aldık biraz herkes kendi hesabını ödedi bu arada ödeme çekinceniz varsa ödemeyin

Sonrasında en yakın diyeceğimiz arkadaşlarımızla ve kuzenlerin bir kaçıyla karaoke bara geçtik çok eğlendik ve kapanışı yaptık

Back