• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikahli düğün

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Hanımlar, ben nikahli düğün yapacağım. Sizce nikah sekerlerini nasıl dagitmaliyim. Diyorum ki az sayida yaptirayim sadece evlerde yakinlarima vereyim. Yoksa düğünde birisi masalara mi dagitsa? O zaman çok sayida yaptirmam lazim. Konuklar gelmeden masaya servis tabaklarina mi biraksam? Ne yapsam ne etsem bilemedim. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Canm bende nikahli dugun yaptim bence nikah sekeringerek
yok ekstra masraf olur yada dedigin gibi sadece yakinlarina
yaptir ani kalsin cnm boyle cok.zorlanirsinz

Canm bende nikahli dugun yaptim bence nikah sekeringerek
yok ekstra masraf olur yada dedigin gibi sadece yakinlarina
yaptir ani kalsin cnm boyle cok.zorlanirsinz

Anı kalsın istiyorum. O zaman ben az sayıda yaptirayim. Salona da goturmeyim hic.

merhaba :) kuzenimin düğününde tecrübe edindim çıkısta kapının yanına konuldu düğünden gidenler aldı. ama bence fazladan masraf. en güzeli hatıra kalmasını isteyeceğin kişileri yaklasık belirleyerek yaptır çok istiyorsan. çünkü diğer türlü kalabalıktan onlara sıra bile gelmeyebilir:1:

Bence gerek yok salonda falan dağıtmaya yakın çevrendekilere dağıtabilirsin ya da yok illa salon dersen masalara 4-5 tane bırakırsın artık oturanlar paylaşsın herkes birer tane alacak değil ya her aileden bir kişi alır :)

Back