Bence bi iki hafta daha rahatlığın keyfini çıkarıp gidebilirsin
Bence hersey zamaninda guzel. Sizin düşünceniz nedir bilmem ama ben gelinligimle gitmek isterim yeni evime
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana kalirsa dugun olmadan birlikte kalmayin. Her seyin bir büyüsü var onu bozmayin. Gelin olurken düşün. Eger simdi eve geçerse n ayni eve gelin gideceksin biraz heyecani kacar yani.
Ben evlenirken 1 ay onceden evimizi duzduk ne o nede ben kaldik. Herseyin zamani var. Ama ortada farkli durumlar varsa ailen huzursuz ediyorsa. Nikahli kocan tabikide gidebilirsin ama. Ben eger cok zorlayici bir neden yoksa onermem.
Ozleyeceginiz yerde bence..
Simdi sikinti vermekten hoslanabilirim tadinda takildiginiz ailenizi ozleyeceksiniz muhtemelen.
Sembolleri tınlamayan biri olarak ben de aynen böyle düşünüyorum.bence eşinin yanında olmalısın...
Ömür boyu esinle olacaksin zaten, 2 hafta Krallığında takıl bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ailenize kızgınlığınızın asıl sebepleri ne onu bilemiyorum ama, ailenizin yanında gayet rahatsınız ki ev hanımı moduna geçmeyi ertelemek istiyorsunuz. ergen de değilsiniz ki aile baskısını isyanla karşılayasınız. Bana bu kısmı enteresan geldi..
Asıl sorunuza gelince, ailenin canını acıtmak için değilde, gerçekten istiyorsanız gidin. ya da bikaç ay daha bekleyin düğün olsun gidin...
Şu an aile baskısı filan yok. Hatta dediğim gibi şaşırtıcı derecede rahat bıraktılar(zaten sıkmaya filan kalksalar bi dakka durmam). Onlara kızgınlığım kaynağını daha evvelden alıyorlar(Birazını yazmışıtım şuraya;http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711582).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?