Nikah Nikahın erken olmasının sakıncaları neler?

alliswell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
490
16
48
Resmi nikahın düğünden yaklaşık 1 yıl önce olmasının sakıncaları nelerdir ...:26:

ayrılma olursa insanlar için sıkıntı olabiliyır. bence evlilik birliği için nikah yeterlidir ve ondan sonra karı kocasındır istediğini yaparsın ama toplumda düğün olmadan evli sayılınmıyor ve bu süreçte bekar olduğunu düşünürek yaşaman bekleniyor.

atama işinden dolayı ağustostan önce nikah yapmayı düşünüyoruz..

ama düğün 2015 yazın olacak...

bazıları nikah erken olursa erkek tarafı nasıl olsa aldık gözüyle bakıyr vs. diyor aklım karıştı açıkcası

Canım valla bizde eşim yurtdısında olduğu için 1 sene önce yaptık sandık ki nikahı erken yaparsak işler daha kolay olur.
Ama düğüne kadar nişanlı gibiydik yani.
Eksi artı olarak bilemem ama nikah ile düğün arasında cok büyük sorunlar yasadık nikah olmasa ayrılırdık herhalde ama şimdi iyi ki evliyiz diyorum

peki nikahtan sonra erkek tarafında bi değişim oldu mu..
cevabınız için tesekkürler

Son düzenleme:
peki nikahtan sonra erkek tarafında bi değişim oldu mu..
cevabınız için tesekkürler

Niyet ettiler evet nasıl olsa nikah var moduna girmeye çalıştılar ama ben her seferinde nikah bana ayak bağı değil diye belirttim ki düğünden sonra bile aynı modda olduğum için malesef hevesleri kursaklarında kaldı :)

işte o nasıl olsa nikah var modu oluyomus hep ve ben bunu istemiyorum sanırım nikahı şubata ertelemek zorunda kalıcm

canım öğretmen arkadaşlarım hep 1 yıl önce yaptı malum tayin için. sen bunu evlilik olarak görmelerini engelle o zaman sıkıntı çıkmaz

nikahlanmak demek, evlenmek demek. sonuç olarak size evli muamelesi yapmaları ve zaten aldık gözüyle bakmalarında normal ne var ben anlamadım. :26:
yani düğünsüz de olsa evlendiyseniz evlenmişsinizdir size nasıl nişanlı muamelesi yapsınlar? :26:

Erkek tarafı sıkıntı yapacaksa hertürlü yapar,nişanlıyken de aldık kızı moduna giren o kadar çokki..
Asıl önemli konu bence o değil de aranızda anlaşmazlık çıkarsa ayrılmak isterseniz sıkıntı olur.Tayin konusunda gerekli birşeyse bu bence yapılabilinilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…