Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılma olursa insanlar için sıkıntı olabiliyır. bence evlilik birliği için nikah yeterlidir ve ondan sonra karı kocasındır istediğini yaparsın ama toplumda düğün olmadan evli sayılınmıyor ve bu süreçte bekar olduğunu düşünürek yaşaman bekleniyor.
:) bilmemki
gelinligi giyerken hamile olmak olabilirmi :))
Canım valla bizde eşim yurtdısında olduğu için 1 sene önce yaptık sandık ki nikahı erken yaparsak işler daha kolay olur.
Ama düğüne kadar nişanlı gibiydik yani.
Eksi artı olarak bilemem ama nikah ile düğün arasında cok büyük sorunlar yasadık nikah olmasa ayrılırdık herhalde ama şimdi iyi ki evliyiz diyorum
peki nikahtan sonra erkek tarafında bi değişim oldu mu..
cevabınız için tesekkürler
Niyet ettiler evet nasıl olsa nikah var moduna girmeye çalıştılar ama ben her seferinde nikah bana ayak bağı değil diye belirttim ki düğünden sonra bile aynı modda olduğum için malesef hevesleri kursaklarında kaldı :)
işte o nasıl olsa nikah var modu oluyomus hep ve ben bunu istemiyorum sanırım nikahı şubata ertelemek zorunda kalıcm
atama işinden dolayı ağustostan önce nikah yapmayı düşünüyoruz..
ama düğün 2015 yazın olacak...
bazıları nikah erken olursa erkek tarafı nasıl olsa aldık gözüyle bakıyr vs. diyor aklım karıştı açıkcası
kizmayin yari saka yari ciddiydim diyelim,kizacaginizi dusunemedim, afedersinizdüzgün bi şekilde soru sormustum,espri falan mı yaptınız yanii.
Resmi nikahın düğünden yaklaşık 1 yıl önce olmasının sakıncaları nelerdir ...:26: