- Konu Sahibi hopenotevent
maşallahhh![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amın canım benım çok teşekkurlerÖmür boyu mutluluklar.Çok yakışmışsınız ,yüzünüzden gülücükler eksik olmasın....
teşekkurlerrrr...a.s.maşallahhh
çok teşekkuler canım benım amınn inş.opuyorumnanaktancanım çok güzel bir gelin olmuşsun,allah sizi bir ömür boyu ayırmasın.mutluluklar
teşekkurler tatlımmm amııınn inş....canım çpk güzel bi gelin olmuşsun..çok yakışıosunuz..allah ayırmasın..:) maşallah
canım benım yorumun içimi ısıttı güzel sözlerın için çok teşekkurler çok içtensin amııınnnn canım benım inş....maşallah ne kadar yakışmışsınızzz ne kadar mutlu görünüyorsunuz zaten seven herkes benim için yakışmıştır enerjinizi burdan hissettim mevlam sizi nazarlardan saklasınnnn tebriklerrrrrrrrr
teşekkurler tatlımmmm amınnn inş...opuyorumnanaktanAllah nazarlardan saklasın. Çok güzelsin, ve çok yakışmışsınız. Ömür boyu mutluluklar
çok teşekkurler tatlımm evet salonda buyuk oldugu için çok hoş oldu hayır zeytınburnu beledıyesı akdenız salonunda oldu kazlıçeşme kultur merkezi diye geçiyor nikah masasını hiç begenmedım kıraladım fakat netten kıraladıgım için adamın yerını bulamadık mafoldumben son gun telasındada uğrasmak ıstemedım oyle kaldı eger orda dusunursen masayı değiştirsin daha süslü birşey yapabilirsin bence optummmopuyorumnanaktan![]()
sonsuza dek teşekkurler canım benım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok çok güzel bi gelin olmuşsun..
Allah mutluluğunuzu bozmasın.. nefes aldığınız sürece :)
teşekkurler canım amınnn inşşş.:Saruboceq:cok yakismissiniz cnmm
allah mutlulugunuzu daim etsin
hadi ya hayırlısı olsun ozaman tatlım opuyorumnanaktan evet gerçekten göze batmadı hiç ama ben ayrıntılara dikkat edıyorum sanırım o yuzden bana batıyo kaydirigubbakcemile3Alıntı:
hopenotevent kullanıcısından alıntı
çok teşekkurler tatlımm evet salonda buyuk oldugu için çok hoş oldu hayır zeytınburnu beledıyesı akdenız salonunda oldu kazlıçeşme kultur merkezi diye geçiyor nikah masasını hiç begenmedım kıraladım fakat netten kıraladıgım için adamın yerını bulamadık son gun telasındada uğrasmak ıstemedım oyle kaldı eger orda dusunursen masayı değiştirsin daha süslü birşey yapabilirsin bence optummm
yok oralr bana uzak :))
ama imkan güzelmiş tek eksik masa olsun
o göze bile batmıyor
mutluluklar
amınn canım inş... :Saruboceq:cnm allah mutluluğunuzu bozmasın
teşekkurler canım benım amııınnn inşş.opuyorumnanaktanÇok güzel bir gelin olmuşsunuz. Maşallah.
Mutluluklar.
Allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin inş.
AHH CANIM BENIM ÇOK TEŞEKKURLER opuyorumnanaktangelinimiz çok güzelmiş :) hollywood yıldızı gibisiniz :) tebrikler.
AMIN CANIM İNŞ. ÇOK SAĞOLopuyorumnanaktanmaşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin :)