Nikahımdan kareler :):):)

hopenotevent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
274
0
96
37
İstanbul
NIKAHTAN ÖNCE GELEN KONUKLARA BENIM YAPMIŞ OLDUGUM SLAYTI ıZLETTıK TAM SINEMA TADINDA OLDU IŞIKLAR KAPANDI BEYAZ PERDE ıNDı VE ÇOÇUKLUĞUMUZDAN GELDıĞıMıZ MUTLU SONA KADAR OLAN FOTOLARIMIZ YAYINLANDI.ıÇERı GIRDıĞıMDE ıSE HERKESIN GÖZLERı YAŞLIYDI mafoldumben JEST OLSUN DıYEDE SAMIMI ARKADASLARIMIN RESIMLERINIDE KOYMUŞTUM HABERLERı YOK TABI KENDILERINI GORUNCE ŞOK OLDULAR ÇOK BEGENMIŞLER BU DAHA ÇOK HOŞUMA GITTI opuyorumnanaktan HERKESE TAVSıYE EDERIM BEN BIRDE ÇOÇUKLUK FOTOLARIMIZIN ALTINA KAÇ YAŞLARINDA OLDUĞUMUZUDA YAZMIŞTIM TAM FıLM TADINDAYDI sositososito

Evlilik cüzdanımız,yüzüklerimiz ve papyonn :):)::))::):)
img1303b.jpg

ıLK GıRıŞ ANI kaydirigubbakcemile3
006kopya.jpg

NıKAH BAŞLIYOReyvahedigeldismile
015kopya.jpg

EVET DEMEDEN ÖNCE Bı BAKAYIMM:kedi:
007kopya.jpg

TABIKI NEFES ALDIĞIM SURECE ''EVET'' SEVDıĞıMDE SONSUZA DEK ''EVET DEDıŞeniz
017kopya.jpg

009kopya.jpg

AYAĞINA BASTIĞIM ANN :lepi:
dscf2580kopya.jpg

ıMZALAR ATILIYORRRzemuszemus
htgkopya.jpg

ÖMRÜMÜNN SAHıBıııı:kedi:
012kopya.jpg

ZAFERRR BıZıMMM kaydirigubbakcemile5
004kopya.jpg

ÇOKK ŞÜKÜR MUTLU SON opuyorumnanaktan:nazar:
005kopya.jpg

ALLAH TUM BEKARLARA ÖNCE HAYIRLI EŞ SONRADA AĞIZ TADIYLA EVLENMEK NASıP ETSıNNNN:nazar:

Son düzenleme:
canım benim maşallah çok güzel gözüküyorsunuz :nazar: çok yakışmışsınız maşallah :nazar: :nazar:

maşallah cnm çok güzelsiniz, allah mutluluğunuzu hiç bozmasın :nazar:
teşekkurler cnm amınn inş. :nazar:a.s.

allahım mutlulugunuzu daim etsin.herkese mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin inşallahhhhhh.
amınn canım benım inş. inş. en iilerini nasip etsin tatlım :Saruboceq::nazar:

rabbimm mutluluguzu daım etsınn bırbırınıze cok yakısmısınızzz:):)
amınnn canımmm inş... :Saruboceq: çok teşekkurler a.s.

eses Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım...
amıınn inş....opuyorumnanaktan:nazar:

Maşallahh çok güzelsiniz, Rabbim nazarlardan korusun
Mutluluklarr
amınn canım inş. çok teşekkurler :nazar:a.s.

amanınn... :asigim: ne kadar güzelsiniz siz maşallah yaa.. çok güzel bir gelin olmuşsunnn....
bir kadın bir erkekte oynayan kadına benzettim seni
ama sen ondanda güzelsin maşallahhh :nazar:

amanınn... :asigim: ne kadar güzelsiniz siz maşallah yaa.. çok güzel bir gelin olmuşsunnn....
bir kadın bir erkekte oynayan kadına benzettim seni
ama sen ondanda güzelsin maşallahhh :nazar:

çok sağol canım benım ilginç ılk defa benzetıldım bilmiyorumkismile iltifatın için teşekkurler yerimseniben senınde studyo fotoların çok gusel çıkmış tatlım 1 ay sona alcm inş. bende ozaman yayınlarım opuyorumnanaktan

çok sağol canım benım ilginç ılk defa benzetıldım bilmiyorumkismile iltifatın için teşekkurler yerimseniben senınde studyo fotoların çok gusel çıkmış tatlım 1 ay sona alcm inş. bende ozaman yayınlarım opuyorumnanaktan

rica ederim tatlımmm... görünen köy kılavuz istemiyo valla .. gerçekleri söyledim yerimseniben dikkatli bak sende o kadına... gerçekten benziyorsunuz... ama tekrar vurguluyorum sen daha güzelsin...daha doğalsın :asigim: canım bnm tşk ediyorum bende sizin fotolarınızı merakla bekliyorum... mutluluklar dilerim

çok güzel olmuşsunuz
nikah dairesinin slayt gösterisi yapabilmesi de gayet güzel olmuş
zorma sakıncası yoksa hangi nikah dairesi bu imkanı sağlayan
bahçelievler mi

çok güzel olmuşsunuz
nikah dairesinin slayt gösterisi yapabilmesi de gayet güzel olmuş
zorma sakıncası yoksa hangi nikah dairesi bu imkanı sağlayan
bahçelievler mi

çok teşekkurler tatlımm evet salonda buyuk oldugu için çok hoş oldu hayır zeytınburnu beledıyesı akdenız salonunda oldu kazlıçeşme kultur merkezi diye geçiyor nikah masasını hiç begenmedım kıraladım fakat netten kıraladıgım için adamın yerını bulamadık mafoldumben son gun telasındada uğrasmak ıstemedım oyle kaldı eger orda dusunursen masayı değiştirsin daha süslü birşey yapabilirsin bence optummmopuyorumnanaktan:nazar:

en kötü gününüz bu günün tadında olsun canım, Allah mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim:))
AMINN CANIM BENIM İNŞ.:Saruboceq: TEŞEKKURLERRRRa.s.

Tebrikler cnm.. Allah utandırmasın.. Bi yastıkta kocayın
AMINNN CANIM İNŞ. TEŞEKKURLER:nazar:a.s.

Allah mutluluğunuzu daim etsin..
İkinizde birbirinize çok yakışıyorsunuz..
AMINNN CANIM İNŞ. ÇOK SAĞOLopuyorumnanaktan:nazar:

Back