nikah ve düğünüm ayrı zamanlarda oldu. nikah için özel sade bir kıyafet diktirmiştim. bedeni 34
benim gibi 48 kg 1.68 boyunda olan kişilere tam olucaktır.bol fransız danteli kullanıldı fiyatı 200 tl ye satılıktır. ihtiyacı olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilir. resimlerini de ekliyorum
ayyyy ne güzel bir elbise buuuu. off bayıldım. nikah tazeleyişim ve hemen bir ameliyatla 34 bedene inişim geldi:) enfesss bir seçim yapmışsın inan bana .
çok teşekkür ederim arkasında payı var modaevine özel diktirmiştim danteli falan çok kaliteli ama evimde yer kaplamasın istiyorum sadece 1 saat giyildi kılıfında sahibini bekliyor:)
Allah mutluluğunu daim eylesin çok gğzelmiş gelinliğin. içine girebileceğimi bilsem hiç durmaz alırdım ama ben ne yazıkki 58 kiloyum
nikah için çok sade ve şık güzel bi seçim olmuş
nikahdan 6 ay sonra düğün yapılacaktı o yüzden nikah ayrı oldu. fotoğrafçımız tanıdıktı dış çekim de yapıldı aile fotoğraflarıda çekildi o gün.. bunda mantıksız gelen nedir anlamadım.. bu resimdeki gelinlik değil elbisedir.. neyse teşekkür ederim elbisem satılmıştır konu kapanmıştır..