• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikahim olacak kizlar yardim....

LoVe_GuL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
523
1
96
İsveç
kizlar Allah kismet ederse yazin nikahim olacak ve ben simdiden cok heycanliyim...
o gun geldiginde kesin heycandan, ölurum hep panik yapiyorum heycanladigim zaman...
ben de kekeme sorunu var nasil olacak bilmiyorum nikah memuru soru sorarsa donar kalirim onca insanlarin icinde:1no2: evli ablalarim bi sorum olacak nikah gununuzde aksilikler oldumu hic yani söyle aksilik diyelim nikah memuru soru sordu ve o gun heycan dan ne diyeceginizi bilemediniz beyniniz durdu.... nikah memuru ne gibi sorular soruyo sunu, biliyorum anne adini, baba adini soruyor baska ne gibi seyler? offf ya umarim ben o gun geldigin de heycandan kekelemem senağlama
arkadaslar lutfen yardim edin.... Sizde paylasin burda nikah gununuzu nasil gectti heycan varmiydi, damat naptti heycandan? ha birde damadin ayagina ne zaman basilir imza atildiktan sonrami yoksa? beni biraz bilgilendirin kizlar bilmiyorumkismile

kizlar Allah kismet ederse yazin nikahim olacak ve ben simdiden cok heycanliyim...
o gun geldiginde kesin heycandan, ölurum hep panik yapiyorum heycanladigim zaman...
ben de kekeme sorunu var nasil olacak bilmiyorum nikah memuru soru sorarsa donar kalirim onca insanlarin icinde:1no2: evli ablalarim bi sorum olacak nikah gununuzde aksilikler oldumu hic yani söyle aksilik diyelim nikah memuru soru sordu ve o gun heycan dan ne diyeceginizi bilemediniz beyniniz durdu.... nikah memuru ne gibi sorular soruyo sunu, biliyorum anne adini, baba adini soruyor baska ne gibi seyler? offf ya umarim ben o gun geldigin de heycandan kekelemem senağlama
arkadaslar lutfen yardim edin.... Sizde paylasin burda nikah gununuzu nasil gectti heycan varmiydi, damat naptti heycandan? ha birde damadin ayagina ne zaman basilir imza atildiktan sonrami yoksa? beni biraz bilgilendirin kizlar bilmiyorumkismile

yok cnm yok bır evet dıyorsun o kadar eskıdendu o yanı en azındna bana sormadılar

sen rahat ol ya sımdıden bu heycan ınan o gun geccek sonradan dıyeceksın amma dert etmısım dıyeceksın uzuldugunde streslendıgınle kalacaksın

tsk ederim tatlim cevapladigin icin icime su serpttin rahatladim sayende... Insallah bana da sormazllaropuyorumnanaktan

olmazsa durumu nıkah memuruna dersın olur bıter zaten memurlar bıran once nıkahı kıyıyımda gıdıyım dıolar dert etme ole uzun uzun surmez anlık bırsye olup bıtıo cnm ya

cokda stres olursan cnm sakınlestırcı bıtkısel seyler var ondna alırsın yumusacık oluyorsun :)

olmazsa durumu nıkah memuruna dersın olur bıter zaten memurlar bıran once nıkahı kıyıyımda gıdıyım dıolar dert etme ole uzun uzun surmez anlık bırsye olup bıtıo cnm ya

sagol canim inan öyle rahatladim ki senden baska kimse yorumlamamis tsk ederim cok iyisin.....opuyorumnanaktan iyi fikir bak bu hic aklima gelmemistti nikah memuruna sormak aceba anlayisla karsilayacakmidir, yada yoksa öyle gulup gececekmi bak onu simdiden dusunmeye basladimCADIARZU
evt annemde zaten öyle diyor kizim sakin rahat ol kekelemeye hic gerek yok birde bitkisel cay ic iyi gelir sakinlestirir dedi, seninde dedigin gibikaydirigubbakcemile5

hadii arkadaslar dökturun merak ettim nikah anilarinizi neler yasandi??zemuszemus

hic kimse biseycik yazmamis uzuldum kizlar simdisenağlama
erkeginizin ayagina ne zaman basttiniz? imzadan sonrami yoksa öncemi....
tecrubelerinize ihtiyacim varrrrrrkaydirigubbakcemile4

cnm o ımza attıgında basıvakın canı mesgulken yakala kaydirigubbakcemile2

benım memurum ıyıydı bana sessızce hadı bas bas dıodu :lepi: kı bastımda :lepi:

memurla konus canım anlayıs emın gostercektır onunda ısıne gelır cok soru sormayıp be s dakkada halldıp gıtmek emın ol cnm :hulya:

Kuşummmmm çok takıyorsun kafana bak relax, take it easy zemuszemus

Senin en mutlu günün olucak yaaa bırak millet ne derse desin bakarsa baksın sen bak keyfine sonra çok pişman olursun kötü geçirirsen..

cnm o ımza attıgında basıvakın canı mesgulken yakala kaydirigubbakcemile2

benım memurum ıyıydı bana sessızce hadı bas bas dıodu :lepi: kı bastımda :lepi:

memurla konus canım anlayıs emın gostercektır onunda ısıne gelır cok soru sormayıp be s dakkada halldıp gıtmek emın ol cnm :hulya:

tsk ederim tatlim simdi anladim imza attacagi zaman mesgul aninda basacaksin....
sanslisin vallah memurun yardimci olmus bas diyeboshayallersmile
insallah benim de memurum iyi olur da bana da bas bas derkaydirigubbakcemile3
hehhiiii saka bi yana tabi konusacam elbette memurla eminim cok isine gelecekttir bukaydirigubbakcemile5
öpuyorum kocaman canim opuyorumnanaktan

Kuşummmmm çok takıyorsun kafana bak relax, take it easy zemuszemus

Senin en mutlu günün olucak yaaa bırak millet ne derse desin bakarsa baksın sen bak keyfine sonra çok pişman olursun kötü geçirirsen..

canim sende haklisin ama ne yapim bu kekeme sorunum olmasa emin ol hic biseyi bu kadar takmammafoldumben O yuzden herseyin guzel olmasini istiyorum bu mutlu gunumdezemuszemus Gulunc duruma dusmek istemiyorum o yuzden bukadar kafama takiyorumturkbayragi-tatlicadiarzu- o gunun keyfini cikarmak istiyorum kimseyi takmamak adinahihoyyyt
Neyse tatlim konumla ilgilendigin icin sagol öpuyorum senide kocamanopuyorumnanaktan

Back