Nikah nikahı tercih edenler?

fresa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
2.446
948
363
İstanbul
arkadaşlar daha bekarım ama planımda aşkımla düğün deil nikah var kınada zaten eğleniliyo bi güzel şıkıdım şıkıdım :sm_cool: ertesi gün nikah yaparız öğlen gibi sonra eve gelir üstümüzü değiştiririz valizimizi alır balayına gideriz sositososito ben böyle planladım siz neler yaptınız? veya aklınızda ki fikir ne cicişlerim :1hug:

bence en iyisi.. sanırım ikinizde aynı şehirdesiniz ve kına gecesi erkeklerin de girebileceği gibi olacak... böyleyse eğer mantıklı bi karar... yoksa babalar kendi çevresini davet etmek isteyeceği için biraz olmaz gibi... biz ayrı şehirlerde olduğumuz için 2 ayrı düğün yapıldı.. kına gecesini sadece kızlarla yaptım...

iki ayrı düğün yapılması uğraştırıcı ama aynı şehirde olduğumuz için nikah olck kınayada bi yer kiralanır tanıdıklar davet edılır olur bıter ertesı gün öğlen nikah sonra ver elini balayııı bu kadarrrr :dance:

Bende aynı senin gibi yapmayı düşünüyorum canım. Düğün olayını pek sevmiyorum, oynamayı falan yani. Zaten kına gecesi de düğün gibi oluyo bizde, erkekler olmuyo ama. Belki karışık yaparız düğün olmayacağı için. Ertesi gün nikah kıyılır, akşam eve gideriz. Sonra da balayına çıkarız. :))

kızlarr bizde nikah yapacağız. kına için bi yer tutup kadın erkek karışık bi kına gecesi yapacağız. ertesi gün nikahhh kıyılacak bitti gittiiiii. sevmiyorum düğünleriŞeniz

Ben nikah yaptım sadece, kendim ve eşimde öyle istedi, bir eksiklikte hissetmedim.
Kişisel bir şey, illa düğün yapacaksın ve yapmazsan eksik olur diye birşey yok.

bence iyi fikir.ikiside düğün gibi oluyor zaten.biri yeterli bence
benimde nikah olacak.ileride keşke düğün yapsaydım diyeceğimi sanmıyorum.kına geceside olmayacak.çok yorucu olmalı kınadan kısa süre sonra düğün..

benim de nikah oldu.iyiki düğün yapmamışım.zaten o karmaşada hiç bişey hatırlamıyorsun.dök parayı millet göbek atsın sen yorulduğunla kal.ama balayına mutlaka git.ben gidemedim içimde ukte kaldı.

Ben nişanlımla farklı şehirlerdeyiz. burda kına ve nikah olacak..
Orda da düğün adı altında akrabalara yemek verilcek.
Ben kınamda gönlümce eğlencem. nikahta burdaki tanıdık eş dost, düğünde de ordakiler bizi gelin ve damat olarak görmüş olacaklar..
düğünleri bende sevmiyorum. ama nikah burda olacağı için orda da düğün gerekiyoo ister istemez..

Ben de nikah seçenlerdenim. benim aklımda hep düğün vardı aslında. gelinlikle daha çok vakit geçirmek istiyordum. ama iş ciddiye binince düşündük gerçekten hem bi dünya para saçcaz, hem kimseyi mutlu edemicez hem de biz bişey anlamıcaz. kına da atcaz inşallah göbekleri hihoyyyt nikahtan sonra da evli evine köylü köyüne. en doğrusu bu oldu bence de. allah herkesin içine sindirsin

bizim nikahımız oldu...kına gecemiz de 3 gün öncesinde, düğün salonun da erkekli olarak yapıldı, tam bi düğün gibiydi, bi gelinlik giymedim yani:roflol: hem eğlendik hem de herkesin gönlü oldu
nikahtan sonra da iki ailenin gençleri ve arkadaşlarımızla yemeğe gittik, gelinliğime de doydum açıkçası, tam 12 saat üzerimdeydizemuszemus hem takılanlar da bize kalmış oldu böylece...
balayına da nikahtan 1 gün sonra sabahın köründe gitmiştik:asigim:

BENDE NIKAH YAPTIM TATLIM ALBUMLER BOLUMUNDEN GOREBILIRSIN RESIMLERIMI ÇOKTA GUZEL OLDU BEN NİŞANIMI SALONDA YAPTIGIM İÇİN DÜĞÜNE SICAK BAKMADIM KIR DÜĞÜNÜ HAYALIMDİ FAKAT ÇOK TUZLUYDU:umursamaz: KINA GECEMİ KADIN ERKEK KARISIK YAPTIM KÜÇÜK SALONDA AYNI DÜĞÜN GIBI OLDU HATTA NIKAHA GEREK YOK BURDAN DIREK EWE GIDIN DIYENLER OLDU kaydirigubbakcemile3 NIKAHDADA SLAYT GOSTERISI VARDI FARKLI GEÇTİ HERKESIN AKLINDA KALDI NIKAH MEMURUMUZDA SAĞOLSUN ÇOK MATRAKTI SIRADAN BIR NIKAH OLMADI ÇOK ESPİRİLİ KONUŞTU DEMEK İSTEDİĞİM NIKAHINI GÜZEL SÜPRİZLERLE ORGANIZE EDERSEN HİÇBİRŞEY İÇİNDE UHDE KALMAZ MERAK ETME ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN İNŞ. TÜM HAZIRLIKLARINIZ ÇOK GUZEL AĞIZ TADIYLA GEÇER opuyorumnanaktan

cnm biz de sadece nikah düşünüyoruz
uzak şehirlerdeyiz
30 eylülde kınam olcak
zaten kınada eglenicez
ertesi gün yola cıkıcaz bursaya gidicez ve 3 ekimde de nikahımız var
nikahtan sonra yakın arkadaslarla eğlence
sonra balayı die düşünüyoruz

Ooff bende nikah istiyorum yalnızca ama beyefendi sağolsun hiiç yanaşmıyor :1no2:
Gerçi daha vakit var ama olsun biz şimdiden çekişiyoruzaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…