o kadar uzaktan gelen olmayacak ama sanırım cogunluk tutulması gerek diyor jest yapalım bari :)
benimki de sizin gibi 15-20 dk sürüyor. en doğrusu tutmak karar verdim . teşekkür ederim cok :)nikah yaşadığım şehirde oldu, babam tuttu. küçük otobüsler var ya onlardan, 2 taneydi sanırım. kız evinin önünden biniliyor zaten, baya rahatlık olmuştu gelenler için de ki nikah salonu evimizden yürüme 20 dakika uzaklıktaydı.
düğünde de kv ler tuttular köyden gelecekler de vardı çünkü..
tutmanız hoş olur bence de..
ya nasıl güldürdünüz beniçok uzak değildi ama dönüşte araç sıkıntısı olacaktı,
sanırım kayınvalidem dönemeyenleri evinde yatılı ağırlamamk için gerekirse helikopter bile kiralardı
doğru diyosunuz şimdi aracı olan var olmayan var hava da sıcakBöyle durumlarda genelde düğün sahibinin evinin önünde arabası, minibüsü olan eş dost akraba gelir yardımcı olur maddi imkan varsa da o tarz bir şey kaldırılabilir.
daha şık ve kolaylaştırıcı olur dimi araç tutmamIstanbuldaysa tutun diyecektim ki istanbuldaymissiniz. Eger maddi imkaniniz varsa tutun. Benim de düğünüm istanbulda olmustu, esimin ailesi istanbul ici icin tutmuştu mesela. Çünkü otopark sorunu, adres sorunu, trafik sorunu vs vs istanbulda kötü olan seyler. Akrabalar kayınvalidenin evine gelmisti, ordan da dolmuşla düğün yerine gelmislerdi.
Bilemedim, dedigim gibi herkes arabasıyla geliyor bizde. Herkes aynı anda gelip aynı anda ayrılmıyor. Kimi kuaförden çıkıp geliyor kimi evinden. Biz otobüs tutsak kimse binmez boş kalır. Siz evin önünden kaldiracaksiniz ama anladığım kadarıyla. Oraya kadar nasıl gelecekler?öyle bişey olsa ilk binenin halini bende düşünemiyormya aslında benim oturdugum yer ile nikahın kıyılacagı yer 15 dk işte gelecek insan çokta ama araç gerekir mi ay bilemedim .
daha şık ve kolaylaştırıcı olur dimi araç tutmam
yani şöyle nikah olacak 4 de mahalleden çoğu kişi nikaha gelir . Zaten akşam kır düğünü var polonezköyde oraya gelecek herkesin aracı var . ben nikaha gelenler için mahalleden kalksın diyorum daha doğrusu annem diyorBilemedim, dedigim gibi herkes arabasıyla geliyor bizde. Herkes aynı anda gelip aynı anda ayrılmıyor. Kimi kuaförden çıkıp geliyor kimi evinden. Biz otobüs tutsak kimse binmez boş kalır. Siz evin önünden kaldiracaksiniz ama anladığım kadarıyla. Oraya kadar nasıl gelecekler?
O zaman olur herhalde mahalleli gidecekse.yani şöyle nikah olacak 4 de mahalleden çoğu kişi nikaha gelir . Zaten akşam kır düğünü var polonezköyde oraya gelecek herkesin aracı var . ben nikaha gelenler için mahalleden kalksın diyorum daha doğrusu annem diyor
Stajyerse emekli olur nikaha kadarBizde yoktur böyle bir gelenek herkes kendi aracıyla gelir. Zaten otobüsün tüm şehri dolaşması lazım öyle bir şey olsa, herkes farklı semtlerde oturuyor. İlk binenin halini düşünemiyorum.
yaStajyerse emekli olur nikaha kadar
bunu çok kez düşündüm biliyormusunuz. ben aracım olmadıgımda sevdiğim biri için 1-2 saatlık yol gittiğimi bilirim . ama herkes aynı değil işte bide bunca şey arasında onu da düşünmek zorunda kalıyorsunuzNe gerek var size değer veren insanlar bi zahmet aynı şehirdeki nikahınıza kendi imkanlarıyla gelsin.
Kavaciktan umraniyeyse bence tutun.cunku bazisi binecek araba bulamiyor.biz de kucuk minibus tutmuslardi.bazisi arabayi birakacak yer bulamiyor vs.ama guzdl olurYok herkes İstanbulda . Yani çok merkezi yerde Ümraniye Belediyesinde olacak . Evimizde Kavacıkta çoğu kişide ordan gelecek aslında
tutmaya karar verdim ya kimse o gün zorlanmasın en iyisi olacak sanırım :)Kavaciktan umraniyeyse bence tutun.cunku bazisi binecek araba bulamiyor.biz de kucuk minibus tutmuslardi.bazisi arabayi birakacak yer bulamiyor vs.ama guzdl olur
Siz bilirsiniz. Nişanlınız mı ayarlayacak otobüsü siz mi?bunu çok kez düşündüm biliyormusunuz. ben aracım olmadıgımda sevdiğim biri için 1-2 saatlık yol gittiğimi bilirim . ama herkes aynı değil işte bide bunca şey arasında onu da düşünmek zorunda kalıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?