Nikah nikaha gelecekler için otobüs tutulur mu ?

o kadar uzaktan gelen olmayacak ama sanırım cogunluk tutulması gerek diyor jest yapalım bari :)

çok uzak değildi ama dönüşte araç sıkıntısı olacaktı,
sanırım kayınvalidem dönemeyenleri evinde yatılı ağırlamamk için gerekirse helikopter bile kiralardı

Böyle durumlarda genelde düğün sahibinin evinin önünde arabası, minibüsü olan eş dost akraba gelir yardımcı olur maddi imkan varsa da o tarz bir şey kaldırılabilir.

benimki de sizin gibi 15-20 dk sürüyor. en doğrusu tutmak karar verdim . teşekkür ederim cok :)

Istanbuldaysa tutun diyecektim ki istanbuldaymissiniz. Eger maddi imkaniniz varsa tutun. Benim de düğünüm istanbulda olmustu, esimin ailesi istanbul ici icin tutmuştu mesela. Çünkü otopark sorunu, adres sorunu, trafik sorunu vs vs istanbulda kötü olan seyler. Akrabalar kayınvalidenin evine gelmisti, ordan da dolmuşla düğün yerine gelmislerdi.

daha şık ve kolaylaştırıcı olur dimi araç tutmam

öyle bişey olsa ilk binenin halini bende düşünemiyorm ya aslında benim oturdugum yer ile nikahın kıyılacagı yer 15 dk işte gelecek insan çokta ama araç gerekir mi ay bilemedim .
Bilemedim, dedigim gibi herkes arabasıyla geliyor bizde. Herkes aynı anda gelip aynı anda ayrılmıyor. Kimi kuaförden çıkıp geliyor kimi evinden. Biz otobüs tutsak kimse binmez boş kalır. Siz evin önünden kaldiracaksiniz ama anladığım kadarıyla. Oraya kadar nasıl gelecekler?

Biz baska sehirden bile tutmustuk. Yani benim ailem ve cevremiz ankarada yaşıyor, ankaradan istanbula bir otobus; istanbul ici de ayri bir dolmus tutulmustu. Cok rahat olmustu.

yani şöyle nikah olacak 4 de mahalleden çoğu kişi nikaha gelir . Zaten akşam kır düğünü var polonezköyde oraya gelecek herkesin aracı var . ben nikaha gelenler için mahalleden kalksın diyorum daha doğrusu annem diyor

O zaman olur herhalde mahalleli gidecekse.

Ne gerek var size değer veren insanlar bi zahmet aynı şehirdeki nikahınıza kendi imkanlarıyla gelsin.

Ne gerek var size değer veren insanlar bi zahmet aynı şehirdeki nikahınıza kendi imkanlarıyla gelsin.
bunu çok kez düşündüm biliyormusunuz. ben aracım olmadıgımda sevdiğim biri için 1-2 saatlık yol gittiğimi bilirim . ama herkes aynı değil işte bide bunca şey arasında onu da düşünmek zorunda kalıyorsunuz

Yok herkes İstanbulda . Yani çok merkezi yerde Ümraniye Belediyesinde olacak . Evimizde Kavacıkta çoğu kişide ordan gelecek aslında
Kavaciktan umraniyeyse bence tutun.cunku bazisi binecek araba bulamiyor.biz de kucuk minibus tutmuslardi.bazisi arabayi birakacak yer bulamiyor vs.ama guzdl olur

Siz bilirsiniz. Nişanlınız mı ayarlayacak otobüsü siz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…